Sezonul 5 din Call of Duty: Modern Warfare propune noutăți pe care le gasești aici!

17 aug. 2020
1 Afișari
Sezonul 5 din Call of Duty: Modern Warfare propune noutăți pe care le gasești aici!

Call of Duty: Modern Warfare este un joc pe care foarte multi playeri l-au asteptat cu nerabdare, iar noul sezon vine cu noutati interesante. Sezonul 5 este cel care a tinut deja cu sufletul la gura foarte multi fani ai acestui joc, dar a adus si un profit urias pentru Activision Blizzard.

In aceasta idee, MandateGame.com aduce in prim plan cele mai interesante cinci aspecte aduse de noul sezon din Call of Duty, pe care playerii abia asteapta sa le incerce si sa le descopere:

  • terenul de fotbal devine accesibil: printre schimbari se numara inclusiv posibilitatea de a participa la lupte direct pe un stadion de fotbal care pana acum a fost inaccesibil playerilor, dar si de a cauta arme, munitie si echipament pe acest teren care ascunde cantitati uriase de loot. Astfel, Call of Duty: Modern Warfare vine cu o mega surpriza, pentru ca nimeni nu se astepta ca zona respectiva sa poata fi utilizata;
  • o noua atitudine cu privire la cheaturi: specialistii de la Blizzard lupta permanent contra Modern Warfare hacks, ceea ce inseamna ca intreaga echipa se straduieste sa anihileze cat mai multe dintre aceste cheaturi utilizate de playeri. Chiar si asa, exista programe care ajuta playerii sa castige mai usor si care trec de barierele puse de Blizzard. Cu toate acestea se recomanda ca playerii sa fie extrem de atenti cu privire la ceea ce utilizeaza pentru a evita blocarea. Alegerea celor mai sigure surse este foarte importanta in acest sens, precum aceasta: https://www.mandategame.com/cod-modern-warfare-hacks-cheats-aimbot-esp/.
  • un tren de loot in Vardansk: urmarind traseele din Apex Legends, Warzone primeste propriul tren de loot care urmeaza sa inconjoare locatia Vardansk. Conform parerilor jucatorilor acest tren este cu siguranta un loc excelent de unde jucatorii pot incepe sa isi construiasca cele mai bune costume. Acest tren se afla vis a vis de gara, pe sine, dar este blocat – urmand instructiunile usile pot fi deblocate.

Noul sezon de Call of Duty: Modern Warfare aduce personaje si arme noi

In noul sezon Call of Duty apar si personaje noi care sunt concentrate in jurul Shadow Company, care aparea in Modern Warfare Doi. Astfel, jucatorii pot incerca si personajele Rozlin Helms, Marcus Ortega si Velikan, pentru a vedea cu care se descurca cel mai bine.

Pe de alta parte, chiar daca noul sezon nu aduce la fel de multe arme, asa cum se asteptau fanii, vine cu o serie de surprize pentru cei care nu sunt foarte pretentiosi. AN-94 reprezinta cu siguranta un atuu al noului sezon, alaturi de alte arme la fel de eficiente.

Trailerul oficial al noului sezon este o imagine de ansamblu standard a ceea ce jucatorii pot gasi in Modern Warfare – harti noi, personaje noi si arme noi. Atentia insa este atrasa in primul rand asupra trenului si asupra stadionului central, iar de cand noul sezon este activ si poate fi incercat, un numar mare de playeri lauda aceste doua aspect noi, pe forumuri.

Cookies