BAZAR

SEZON NOU ROMÂNII AU TALENT. Vineri începe un nou sezon al emisiunii ROMÂNII AU TALENT

SEZON NOU ROMÂNII AU TALENT 2016. Florin Călinescu este noul jurat al emisiunii Românii au talent care va aduce un plus de dinamism, iar comentariile și reacțiile sale vor surprinde și, de cele mai multe ori, vor stârni hohote de râs. Chimia dintre el și ceilalți trei jurați, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu și Andra, va fi evidentă și, împreună, cei patru vor aduce spectacolul și la masa juriului.

SEZON NOU ROMÂNII AU TALENT 2016. 

Ce aduce noul sezon ROMÂNII AU TALENT

• Gazdele emisiunii, Smiley și Pavel Bartoș, sunt, ca de obicei, pline de voie bună și abia așteaptă să le aducă telespectatorilor un nou sezon plin de distracție.
• Vineri seara, la Românii au talent, te simți ca într-un roller-coaster – treci rapid de la emoție la distracție și de la momente în care plângi la momente în care râzi cu lacrimi, anunţă organizatorii. 
• Cei mai talentați și pasionați români, dar și cei mai amuzanți, vin în același loc: pe scena Românii au talent.
• Concurenți din peste 10 țări, precum Italia, Franța, Nigeria, Congo, Ucraina, Rusia, Kârgâzstan, Georgia, Statele Unite ale Americii sau Republica Moldova, au venit la preselecții pentru a încânta juriul și publicul,  scrie radarmedia.ro

ROMÂNII AU TALENT SEZON NOU. Florin Calinescu a acordat un interviu in exclusivitate in care a facut cateva dezvaluiri cu privire la postura de membru al juriului „Romanii au talent”. Acesta a spus si cum va fi juratul Florin calinescu la ROMÂNII AU TALENT, precum si ce asteptari are de la viitorii concurenti pe care ii va evalua.  ROMÂNII AU TALENT SEZON NOU. „Ma jur ca o sa incerc sa pun toata experienta pe care am acumulat-o in toti anii astia, mai ales in PRO TV, in actiunea de a depista oameni care au diverse talente si nu numai neaparat artistice, pentru ca inteleg destul de bine formatul acestei emisiuni. De altfel, este de notorietate ca echipa mea de la Chestiunea Zilei era facuta din oameni care nu aveau studii, sa zicem, artistice. Este iarasi cunoscut in presa vremii, ca incepand cu Ora 7. Buna dimineata! pana la Vineri seara ne distram cu Florin Calinescu nu faceam decat sa promovez oameni scurt si rapid in lumina reflectoarelor, fie ca dansau, cantau, mergeau in maini, inghiteau serpi sau chiar erau ciudati, ca sa zic asa. Oamenii se amuza si atunci cand vad impostori la limita kitch-ului, frizand un oarecare talent, poate sa fie si asta un fenomen. Nu caut nimic. Pot depista intr-un om care se prezinta in fata mea o farama de talent din orice domeniu”, a declarat Florin Calinescu, citat de romaniiautalent.protv.ro.  

ROMÂNII AU TALENT SEZON NOU. Intrebat cu ce talent s-ar prezenta el in fata juriului la ROMÂNII AU TALENT, Calinescu a recunoscut ca nu are un talent anume. El a mentionat ca acum creste gaini.  ROMÂNII AU TALENT SEZON NOU. „Eu nu am considerat niciodata ca am un talent anume, nu am facut o diferenta nici cand eram copil intre scena, lumini, reflectoare, platou de filmare si viata de toate zilele. Cred ca asta e talentul meu principal, sa fiu acelasi fie ca sunt luminile aprinse, fie ca dau boabe la gaini. Pentru ca eu chiar am gaini! Am dat un interviu, acum vreo 10 ani, spuneam ca intr-o zi asta o sa fac: o ferma, sa cresc rate, gaini, curci si pe Sharon Stone, dar…”; a spus Calinescu care a adaugat, totodata, ca hobby-ul lui este „trancanitul”.  ROMÂNII AU TALENT SEZON NOU. „Sa stau pe canapea cu tine si sa trancanim, asta este hobby-ul meu principal, ca altfel n-ajungeam sa fac atatea, daca nu aveam darul trancanitului. De altfel, si corpul arata ca in mine am o femeie, care trancaneste toata ziua si, de cate ori vreau sa o elimin, tipa si nu ma lasa. Fie, daca vreti, o cheama si Tanti Florica! Dar, incet – incet, va promit ca o sa vedeti baiatul din mine”, a mentionat Calinescu.  

SEZON NOU ROMÂNII AU TALENT 2016. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button