ARHIVA B365

Sex şi căsătorii în spatele gratiilor închisorii Jilava

Conducerea închisorii le-a pus deţinuţilor la dispoziţie două camere pentru a-şi consuma întâlnirile amoroase cu partenerele lor, informează ziare.com. Însă, înteminţaţii care vor să aibă parte de amor în camera conjugala a închisorii trebuie să îndeplinească anumite condiţii, printre care: să aibă un comportament adecvat, să fie condamnaţi definitiv, repartizaţi într-un regim de executare a pedepsei şi să aibă o relaţie de căsătorie cu partenerul.

Pentru mai multe vizite în dormitorul matrimonial, puşcăriaşii de la Jilava au început să se căsătorească la foc automat. Cei care îşi unesc destinele în spatele gratiilor au parte de mai mult sex decât cei care sunt deja căsătoriţi: 48 de ore în camera nuptială şi câte o partida de sex pe lună. 19 iubite, concubine sau amante au hotărât, în ultimul an, să se mărite cu iubiţii condamnaţi.

Potrivit subcomisarului Cristian Micu, darul de nuntă, de 48 de ore în camera matrimonială, este valabil doar pentru cei care se căsătoresc civil după gratii.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button