BAZAR

Scandalos la noul mall Promenada: Sex shop cu vibrator în vitrină, chiar lângă magazinele de jucării

Poate că mall-ul deschis oficial astăzi este cel mai modern din Capitală, dar dezvoltatorii nu par să se fi gândit foarte mult atunci când au amplasat magazinele. Astfel, un sex shop, cu produse interzise minorilor, se află fix lângă două magazine de jucării. Sex shop-ul Private Affairs Erotic Lifestyle este amplasat chiar lângă două magazine cu jucării pentru copii: Noriel şi ZooperKidz, magazin care distribuie produse Disney în România.

În vitrina sex shopului tronează un dildo pentru dublă penetrare și bice, chiar la câțiva metri de vitrinele cu jucării inofensive pentru copii mici.

Click pe imagine pentru mărire

În prezent, Promenada are un grad de ocupare de 95%, având 140 de spaţii comerciale ocupate de chiriaşi care formează „un mix puternic şi atractiv”, potrivit reprezentanţilor companiei. Acest mix se poate observa şi la demisolul centrului comercial de pe Calea Floreasca, unde, pe lângă un supermarket, primul magazin Tchibo şi alte brand-uri, se află şi un sex shop, Private Affairs, amplasat lângă două magazine cu jucării pentru copii: Noriel şi ZooperKidz, magazin care distribuie produse Disney în România, după cum se poate vedea pe hartă, în colțul din dreapta sus.

Noul centru comercial este organizat pe şase niveluri. Primele două etaje subterane (-3 şi -2) sunt destinate parcării care va cuprinde 1.300 de locuri, iar următoarele patru niveluri (din demisol şi până la etajul 2) găzduiesc zona comercială, cu o suprafaţă închiriabilă de 35.000 de metri pătraţi.

Mallul Promenada va fi deschis pentru public începând de joi, 17 octombrie, la ora 10.00. Accesul în Promenada, atât cel pietonal cât şi cel auto, se poate face din ambele artere rutiere – Calea Floreasca şi Bd. Barbu Văcărescu. De asemenea, la ambele intrări există parcări pentru biciclete cu o capacitate de 150 de locuri.

Citește și Mall-ul Promenada s-a deschis oficial GALERIE FOTO

H&M oferă cumpărături GRATIS mâine, în cel mai nou magazin

Mâncare gratis la cel mai nou McDonald’s din București, timp de o săptămână

Chic Ville a investit 250.000 de euro în noul magazin, ce va fi deschis joi, în Promenada Mall

H&M aduce la Promenada și colecția pentru casă. Ce produse de casă aduc și la ce prețuri 

Tchibo îşi face cafenea cu haine în malluri. Prima, în Promenada


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button