Sex pe bani în poarta Academiei de Poliţie VEZI VIDEO

de:
20 mai 2011
89 afișări
Sex pe bani în poarta Academiei de Poliţie VEZI VIDEO

În nordul Capitalei, într-o zonă considerată exclusivistă de dezvoltatorii imobiliari, prostituţia este la ea acasă chiar în miezul zilei. Contrastul este cu atât mai mare cu cât sexul pe bani se practică la doi paşi de Academia de Poliţie, la margine de pădure. Prostituatele, îmbrăcate sumar, îşi agaţă clienţii din strada şi îşi fac meseria, în unele cazuri, nestingherite de trecători. Locul este de notorietate pentru că zona este cunoscută drept “Aleea sexului oral”(VEZI HARTA)

Zona este populată de prostituate “profesioniste” care au în spate sute de amenzi, toate bineînţeles neplătite. Între acestea şi Mihaela, o prostituată în vârstă de 29 de ani, pe care politiştii locali ai Municipiului Bucureşti, au prins-o exact în momentul în care se desparţea de un client. Era urcată pe tocuri înalte, cu toate că îşi practica meseria în padure. După nămolul de pe sandale, nu era la primul client. Mărturie a stat un alt proces verbal, tăiat cu o zi înainte de un alt echipaj al Poliţiei Locale a Capitalei, pe care l-a scos în momentul în care oamenii legii i-au cerut să se legitimeze. A dat de înţeles că n-are “peşte” şi ca practică prostituţia de nevoie pentru că are trei copii, între care unul bolnav. La rândul ei, spune că este suferindă, aratând parcă pentru a impresiona politiştii câteva flacoane de medicamente. ”Am epilepsie şefu’. Trebuie sa iau pastilele astea ca să nu mor”, explică cu o voce gâtuită de emoţie falsă. A refuzat să spună ce tarif are şi cât a produs de dimineaţă, însă a ţinut să-i informeze pe reporterii B365.ro că “se vinde ieftin”, sub preţul pieţei.

Între timp, clientul, probabil speriat de maşinile cu girofar, şi-a adus aminte pe loc de actele din buzunar, în momentul în care politiştii au aflat de la dispecerat că numele furnizat nu există. Joaca acestuia l-a costat o amendă de 500 de lei pentru furnizare de informaţii false.

Câteva sute de metri mai încolo, un grup de trei prostituate tocmai negocia cu un client aflat într-un taxi. Șoferul, probabil obişnuit cu astfel de situaţii, a demarat în trombă la apariţia echipajelor Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti. Cele trei au ripostat zgomotos, nemulţumite de intervenţia oamenilor legii. ”Veniţi de parcă am omorât 10 oameni!”, a ţipat o prostituată despre care ulterior am aflat că o chemă Irina şi că a împlinit vârsta majoratului cu o luna înainte. Și în cazul ei, comportametul în faţa oamenilor legii trada o „experienţă” vastă în domeniu. A raspuns cu greu întrebărilor reporterilor cu privire la clienţii care se opresc în vazul lumii şi le plătesc pentru servicii sexuale. “Vin mulţi la noi. Îmbrăcaţi la costum, parfumaţi. Eu am avut şi studenţi la academie”, încheie Irina cu o urmă de mândrie în glas, ridicând o sprânceană către colegele sale. Cooperarea acesteia s-a sfârşit însă la apariţia camerei de fotografiat.

În total, în mai puţin de-o oră, politistii locali au tăiat amenzi în cuantum de 2.500 de lei. “Zona este cu probleme. Avem multe reclamatii. Tocmai din acest motiv efectuăm zilnic razii în încercarea de a eradica acest fenomen”, spune pentru B365.ro, şeful biroului de presa al Poliţie Locale a Municipiului Bucureşti, Răzvan Popa.

De altfel, din amenzile tăiate de oamenii legii, în bugetul local sunt şanse să intre doar cei 500 de lei aferenţi procesului verbal întocmit “clientului”. Motivul – pentru că prostituatele nu au bunuri, proprietăţi sau domicilii, ele nu pot fi executate silit. „Nu le plătesc. Ar trebui introdusă munca în folosul comunităţii. Nu cred că după o zi de muncă la rondurile cu flori din Centru, la spălat trotuarele sau dezlipt afişe puse ilegal ar mai putea să se întorcă la «munca»”, concluzionează Popa.

Cookies