Sevil Shhaideh, fina lui Liviu Dragnea şi a lui Nicuşor Constantinescu, ministru al Dezvoltării

de:
19 mai 2015
0 Afișari
Sevil Shhaideh, fina lui Liviu Dragnea şi a lui Nicuşor Constantinescu, ministru al Dezvoltării

Fost director al Direcţiei Proiecte din Consiliul Judeţean Constanţa, Sevil Shhaideh a devenit secretar de stat imediat după ce, în 2012, Liviu Dragnea a fost numit ministru la Dezvoltare.

În perioada 2007-2012, Sevil Shhaideh a fost director general la Direcţia Generală de Proiecte in CJ Constanţa si coordonator al UNCJR. Între 1993 si 2007 a fost Director Sisteme Informatice la CJ Constanta, conform romaniatv.net.

Sevil Shhadeh are 50 de ani şi a absolvit Facultatea de Ştiințe Economice din cadrul Universităţii Ovidius din Constanţa.

Este fina lui Nicușor Constantinescu, președintele suspendat al Consiliului Județean Constanța, dar și a lui Liviu Dragnea. În MDRAP se spune că ar fi mâna dreaptă a lui Liviu Dragnea și că ar fi fost recomandată chiar de el și acceptată de premier.

Ministrul demisionar al Dezvoltării şi Administraţiei, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că a discutat cu premierul Victor Ponta şi cu comisarul UE pentru politici regionale, Corina Creţu, despre succesorul său la minister, astfel încât persoana care va fi nominalizată să aibă susţinerea tuturor.

Cookies