ARHIVA B365

Sesizare asupra cheltuielilor din mandatul lui Firea. Este culmea absurdului

„Am făcut zilele acestea o nouă sesizare către Curtea de Conturi să verifice legalitatea cheltuielilor făcute de companiile municipale în această perioadă şi a contractelor.

Sesizarea a fost semnată şi de Dan Barna. Le-am ataşat şi motivarea deciziei Curţii de Apel Bucureşti, prin care s-a stabilit că cele 22 de companii municipale nu au fost înfiinţate legal”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Ana Ciceală.

Consilierul USR mai spune că Primăria Capitalei vrea să achiziţioneze utilaje pentru ridicarea maşinilor, înainte ca un astfel de proiect privind ridicarea autoturismelor să fie votat.

„Este culmea absurdului bucureştean. O companie ilegală, Compania Managementul Traficului Bucureşti, cumpără utilitare de 620.000 euro din banii noştri pentru a ne ridica maşinile.

Dincolo de dezbaterea despre ridicarea maşinilor parcate pe prima bandă sau pe trotuar, discuţie legitimă şi foarte necesară, e o ironie absurdă ca o companie înfiinţată nelegal de Gabriela Firea să ridice cu banii noştri maşinile parcate nelegal”, susţine Ciceală.

La sfârşitul anului trecut, Curtea de Apel Bucureşti a dat o sentinţă prin care rezultă că cele 22 de companii municipale ar fi fost înfiinţate nelegal, CAB motivând această decizie cu argumentul că hotărârile CGMB de înfiinţare a societăţilor ar fi trebuit luate cu o majoritate de două treimi.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button