Serviciul Român de Comedie se mută la Antena 1

de:
25 feb. 2014
2 Afișari
Serviciul Român de Comedie se mută la Antena 1

Emisiunea Serviciul Român de Comedie va fi în grila postului Antena 1. Surse apropiate negocierilor au declarat pentru Paginademedia.ro că astăzi a fost semnat oficial contractul între cele două părți.

Programul SRC va fi pe Antena 1 în aceeași formulă care l-a consacrat la Pro TV și cu același nume.  Discuțiile cu Antena 1 s-au desfășurat pe o perioadă de aproximativ o lună și jumătate, date fiind amploarea proiectului (care presupune resurse de producție consistente), dar și numărul mare de oameni implicați (aproximativ 20 de actori).

Serviciul Român de Comedie este un proiect dezvoltat de o parte din membrii fostului grup Divertis, coordonați de Toni Grecu, după ce câțiva componenți ai trupei au fondat un alt proiect – Distractis (acum pe TVR 1).

În formula completă, Divertis a realizat emisiuni timp de șapte ani la Antena 1, între 2001 și 2008. Ulterior, grupul a trecut la Pro TV. În urmă cu trei ani s-a produs scindarea: o parte au rămas la Pro TV și au dezvoltat proiectul Serviciul Român de Comedie (în care au fost atrase și actori noi), cealaltă parte a lansat Distractis la TVR.

Cookies