Serviciul de livrare spre adrese multiple, oferit de gourmetGIFT.ro și pentru comenzile de coșuri cadou de Paște (P)

01 mart. 2021
27 afișări
Serviciul de livrare spre adrese multiple, oferit de gourmetGIFT.ro și pentru comenzile de coșuri cadou de Paște (P)

Special pentru comenzile corporate, furnizorul de coșuri cadou și alte produse gourmet premium gourmetGIFT.ro oferă în această perioadă aparte un serviciu care presupune o comandă cu posibilitatea de livrări multiple de produse direct la adresele destinatarilor.

Lansată în premieră pentru solicitările de cosuri cadou de Craciun, acum această opțiune este valabilă și pentru comenzile de coșuri cadou de Paște și pentru orice alte solicitări din partea firmelor.

Serviciul de livrare spre mai multe adrese pe baza unei singure comenzi se aplică la cerere și limitează semnificativ interacțiunea personală a clientului cu cei ce urmează să primească respectivele cadouri. Această facilitate ține cont de restricțiile și recomandările existente în prezent cu privire la contactul dintre persoane, în contextul pandemiei.

gourmetGIFT.ro, magazinul online specializat în coșuri cadou rafinate pentru orice ocazie, a lansat acest serviciu chiar la solicitarea unora dintre companiile din portofoliul său de clienți corporate și a decis să extindă valabilitatea opțiunii pentru toate companiile care doresc. Dincolo de evitarea manipulării repetate a pachetelor, se economisește timp prețios în mediul de business, căci totul este organizat perfect din momentul efectuării comenzii. În plus, sistemul este unul foarte elegant, modern, orientat spre relațiile de tip profesional.

„La gourmetGIFT punem accent nu doar pe selecția produselor și pe aspectul impresionant al coșurilor cadou, ci și pe calitatea serviciilor și pe flexibilitatea colaborărilor cu firmele de orice dimensiune, de la corporații la IMM-uri. Facilitatea de livrare coșuri cadou de Paște la adrese multiple vine în întâmpinarea celor care se ocupă de alegerea și transmiterea cadourilor de Paște pentru angajați și parteneri de afaceri. Se aleg datele de livrare, iar coșurile cadou de Paște ajung la momentul dorit, în locațiile dorite. Opțiunea este ideală inclusiv pentru firmele cu multe unități la nivel național, cărora le asigurăm un management simplu, unitar, complet al cadourilor de Paște”, explică Floriana Tiron, owner gourmetGIFT.

Cu o reputație impecabilă în sectorul de cosuri cadou și produse gourmet exclusiviste, gourmetGIFT.ro are experiență de peste 10 ani și activeză inclusiv ca magazin online ce acceptă comenzi pe internet de la persoane fizice și juridice. În materie de cadouri corporate, dar și de cadouri destinate ocaziilor din plan personal, gourmetGIFT.ro propune o largă selecție de coșuri cadouri premium, mărci de top de băuturi alcoolice, cafea și alte produse gourmet deosebite.

Deși punctul central al business-ului este orientat pe furnizarea de coșuri cadou, în ultimii ani afacerea s-a extins prin includerea unor mărci premium de cafea importate direct din Italia (Trucillo și Excelsior) și prin diversificarea ofertei de băuturi alcoolice pentru evenimente personale și de business.

În fiecare an, gourmetGIFT lansează colecții noi de coșuri cadou pentru principalele evenimente din an și acest lucru este valabil inclusiv acum, peste Sărbătoarea de Paște din 2021. În lunile martie și aprilie se primesc comenzi pentru coșuri cadou de Paște, livrarea fiind realizată prin curier în funcție de momentele solicitate de clienți. Colecția de coșuri cadou de Paște cuprinde doar produse de înaltă calitate, care impresionează prin aspect, dar și prin combinația la nivel de gusturi și arome, pentru experiențe memorabile.

Cookies