Serviciile de închirieri microbuze, cea mai eficientă soluţie pentru transportul de Revelion

de:
20 nov. 2019
0 Afișari
Serviciile de închirieri microbuze, cea mai eficientă soluţie pentru transportul de Revelion

Ne referim, bineinteles, la cele mai cunoscute pensiuni si hoteluri de pe Valea Prahovei si din Bucovina, doua dintre locurile cele mai frecventate de turisti pentru zilele libere de la finalul anului.

Totodata, metodele clasice de transport ti-ar putea da ceva batai de cap, indiferent ca ne referim la trenurile supraaglomerate sau masinile personale, cu care mai mult vei sta in trafic decat vei merge. In aceste conditii, avem solutia ideala pentru tine: ne referim la serviciile de inchirieri microbuze de la FocusRent.

FocusRent este o companie de inchirieri masini si inchirieri microbuze cu o experienta de peste 10 ani pe piata din Bucuresti, Otopeni si Cluj-Napoca. Aceasta pune la dispozitia clientilor sai numeroase tipuri de autovehicule din patru clase: economy, luxury, SUV si 4×4, dar si microbuze cu 8+1 locuri.

In ultima categorie, intra Mercedes Vito si Volkswagen Transporter, doua dintre cele mai apreciate masini din clasa lor, care se remarca atat prin constructia robusta si spatiozitate, cat si prin puterea si confortul oferite. Acestea sunt ideale pentru grupuri de pana la 9 persoane sau 8, in cazul in care doresti sa beneficiezi si de serviciile unui sofer personal.

Daca alegi serviciile de inchirieri microbuze FocusRent drept solutie de transport in vacanta de Revelion, te vei bucura de numeroase avantaje. In primul rand, vei primi autovehiculul cu toate asigurarile si taxele auto incluse (RCA, full CASCO si rovinieta), dar si cu un plin de combustibil.

Acest lucru inseamna ca nu va mai trebui sa pierzi timpul si poti pleca spre destinatia ta imediat ce preiei microbuzul. Masina iti va fi livrata oriunde in Bucuresti, in maximum 3 ore de la momentul confirmarii rezervarii sau, daca ti-e mai usor asa, poti veni sa o ridici singur de la sediul situat in apropiere de Piata Unirii.

Un alt mare beneficiu pe care il obtii prin serviciile de inchirieri microbuze de la aceasta companie de rent a car este reprezentat de mobilitatea sporita. FocusRent nu iti impune absolut nicio limita de kilometri, ceea ce inseamna ca vei putea conduce autovehiculul oricat si oriunde doresti.

In aceste conditii, daca esti nemultumit de prima noapte de cazare, poti foarte usor sa pleci mai departe cu microbuzul si sa gasesti o oportunitate mai buna. Asta cu atat mai mult cu cat, gratie spatiului foarte generos din portbagaj, poti adaposti numeroase bagaje, fara sa fie nevoie sa le iei pe toate cu tine in camera.

Nu in ultimul rand, in ceea ce priveste preturile, aceasta companie de inchirieri microbuze are o atitudine corecta si pe deplin orientata catre client. Astfel, pretul afisat pe site va fi si pretul final pe care il vei plati, intrucat acesta include toate taxele si asigurarile, iar valoarea sa va scadea per zi, pe masura ce perioada de inchiriere este mai mare.

Spre exemplu, atat pentru modelul Mercedes Vito, cat si Volkswagen Transporter, vei plati 70 de euro/zi pentru 5 zile (un weekend prelungit), pe cand, pentru o vacanta de doua saptamani + un weekend, vei achita doar 55 de euro/zi.

Cookies