Servicii gratuite de recuperare medicală pentru locuitorii Sectorului 6

de:
29 aug. 2012
14 Afișari
Servicii gratuite de recuperare medicală pentru locuitorii Sectorului 6

De asemenea, persoanele vârstnice cu domiciliul legal pe raza Sectorului 6 –  pot beneficia de maxim 2 pachete de servicii socio-medicale de recuperare pe an, conform recomandărilor medicului de familie şi a medicului balneofizioterapeut, în funcţie de venitul pe membru de familie.

Cei interesaţi de accesarea acestor servicii pot depune o cerere de admitere la Complexul de Servicii Sociale “Floare Roşie” din str. Floare Roşie nr.7A. După depunerea cererii, beneficiarul va întocmi dosarul social cu actele solicitate.

Pe parcursul lunii august, peste 100 de persoane au beneficiat de servicii de recuperare medicală (kinetoterapie, masaj sau fizioterapie), cu sprijinul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6.

Serviciile de recuperare socio–medicalăoferite în cadrul Complexului de Servicii Sociale „Floare Roşie” sunt: terapie ocupaţională, kinetoterapie, gimnastică medicală, masaj terapeutic, tehnici yumeiho, hidrokinetoterapie şi fizioterapie.

Componenta de recuperare socio-medicală, dotată cu aparatură modernă,  oferă servicii de specialitate, atât pentru beneficiarii unităţii rezidenţiale din cadrul complexului, cât şi pentru persoanele din comunitatea locală (persoane adulte ce deţin un certificat ce atestă încadrarea într-un grad de handicap sau persoane vârstnice, cu domiciliul pe raza Sectorului 6).

Cookies