Serial Killer Knights (Suie Paparude, Discoballs, Bully, Amon)

de:
15 nov. 2010
0 afișări
Serial Killer Knights (Suie Paparude, Discoballs, Bully, Amon)

The Ark da startul celor mai criminale petreceri din oras – Serial Killer Knights, incepand din 19 noiembrie, in Calea Rahovei la 196 A. Suie Paparude, Discoballs, Bully si Amon sunt “cavalerii” din fruntea primei editii care va pune in scena povestea lui Charles Manson – serial killer al anilor ’60, singurul “dress-code” acceptat fiind dispozitia pentru senzatii tari!

Serial Killer Knights este un nou concept marca The Ark care promite petreceri criminale si trairi dintre cele mai intense intr-o atmosfera dominata de imaginea unuia dintre cei mai cunoscuti criminali in serie ai istoriei. Prima editie il aduce in atentia publicului pe Charles Manson, Suie Paparude, Discoballs, Bully si Amon fiind cei ce vor furniza beat-uri mortale unei petreceri de tinut minte.

Suie Paparude este una dintre cele mai cunocsute trupe autohtone ale momentului ce activeaza pe scena electro inca din toamna anului 1993. Dupa 17 ani de cariera si mai multe schimbari in componenta trupei, Suie Paparude, alcatuita in prezent din Michi, Houteculture si Beam, a lansat anul acesta cel de-al optulea album, “E suflet in aparat”, si un nou single, “Soundcheck”, care da tonul in playlistul radiourilor din intreaga tara.

Discoballs cantau pana de curand doar dnb live act insa recent au inregistrat si lansat primul lor single, “Autumn Rain” pe niste versuri din 1932 ale lui Mary Elizabeth Frye. Trupa a fost infiintata in 2008 pornind de la deviza: muzica electronica si improvizatie fara limitele genurilor. Numele a venit in circumstante necunoscute – Discoballs – o provocare, un manifest, un curent, un show – fiind astazi o garantie pentru un concert live spectaculos.

Avand deja 7 ani de activitate, primele aparatii notabile ale lui Bully au avut loc in cadrul seriilor Substil. S-a facut insa foarte repede remarcat printr-un stil diferit si mereu adaptat la cerintele publicului, mixand alaturi de artisti straini dar si romani in aproape toate cluburile de profil.

Coordonatele seturilor lui Amon se schimba in functie de locatie si de publicul sau, insa genurile sale preferate sunt funky, breaks, drum and bass, nu-jazz, nu-disco, dubstep, indie-dance. A mixat alaturi de nume precum Dj Marky, Matrix, Baron, Bully sau VRT si este recunoscut ca bransa drept unul dintre cei mai versatili DJ.
Pret bilet: 15 lei.

Cookies