Serial cu polițiști adevărați, filmat la București, difuzat pe AXN. „Oamenii legii” au parte de multă acțiune prin Capitală

31 oct. 2022
288 Afișari
Serial cu polițiști adevărați, filmat la București, difuzat pe AXN. „Oamenii legii
Serial cu polițiști adevărați, filmat la București, difuzat pe AXN. „Oamenii legii" au parte de multă acțiune prin Capitală / Sursă foto: Facebook-Poliția Română

Un serial în care vor apărea polițiști din cadrul Poliției Române va fi filmat la București. „Oamenii legii” urmează să fie difuzat pe AXN începând din data de 14 noiembrie 2022.

Serial cu polițiști adevărați, filmat la București, difuzat pe AXN

Polițiștii din România urmează să fie actori în cadrul unui serial ce va fi difuzat pe AXN. Aceștia vor avea roluri principale în producția care se filmează în Capitală.

Serialul este unul de ficțiune. Cu toate astea vor apărea polițiști reali, iar aceștia vor juca împreună cu actori profesioniști, conform Paginademedia.ro.

Fiecare episod în parte va conține cazuri diferite care vor fi reconstituite și pentru care va fi realizată o anchetă (acestea nu vor fi cazuri reale).

Scenariul serialului „Oamenii Legii” este făcut după formatul internațional Karlsbridge, Police in Action. Acesta a rulat în țări precum:

  • Cehia,
  • Slovacia,
  • Germania.

Echipele de producția vor coopera cu unități speciale ale poliției

Echipele care se ocupă de producția serialului vor coopera cu unitățile speciale ale poliției. Printre acestea se numără și:

  • Brigada Criminalistică,
  • Brigada Antidrog.

Producția se va folosi de baza logistică pe care o au aceste unități, dar și pe alte resurse precum echipamentele de urmărire.

Poliția Română va fi implicată în producția seralului din două puncte de vedere. Mai întâi prin prezența polițiștilor în serial ca și actori, iar mai apoi în calitate de consultanți în ceea scenariul.

Astfel, investigația prezentată în serial va fi adaptată la procedurile folosite de către Poliția Româna.

„Oamenii Legii” va avea 20 de episoade și va fi difuzat pe AXN începând din data de 14 noiembrie 2022, de luni până vineri, la ora 18:00. Acesta este prima producție a companiei Antenna Entertainment (deține canalele AXN în regiunea Europei Centrale și de Est) ce este filmată în România.

Gergely Benda, managerul general al Antenna Entertainment a declarat următoarele, conform paginademedia.ro:

„România este un teritoriu important pentru compania noastră și, de aceea, am decis să începem să producem conținut local, în premieră, în acest an. Oamenii Legii este doar primul pas în strategia noastră pe termen lung, care își propune să plaseze Antenna Entertainment ca unul dintre noii jucători pe piața locală în ceea ce privește producțiile originale.

Planurile noastre pentru anii următori includ dezvoltarea de conținut atât scripted, cât și reality, adăugând astfel mai multă savoare locală.”

În fiecare episod vor fi prezentate 3 scenarii de cazuri diferite, de la momentul în care este făcut apelul la 112, până la rezolvare.

Cookies