Seri de vară muzicale în Parcul Romniceanu între 6 și 8 august. Evenimentul Summer Lounge începe vineri (P)

05 aug. 2021
144 Afișari
Seri de vară muzicale în Parcul Romniceanu între 6 și 8 august. Evenimentul Summer Lounge începe vineri (P)

Locuitorii sectorului 5 sunt așteptați de vineri până duminică la seri de vară muzicale în Parcul Romniceanu. Evenimentul Summer Lounge începe vineri și va avea loc între 6 și 8 august.

Centrul Cultural şi de Tineret Ştefan Iordache organizează în perioada 6-8 august evenimentul Summer Lounge, în Parcul Romiceanu din Sectorul 5.

Evenimentul începe vineri la ora 18:00 și ține până la 23:00 în fiecare seară

Pe toată durata evenimentului, începând cu ora 18:00 şi până la ora 23:00, publicul va asculta cele mai îndrăgite melodii româneşti din anii ’90, dar şi hituri internaţionale din aceeaşi perioadă.

Timp de 3 zile, invitaţii se vor bucura de o atmosferă relaxantă, cu ateliere de creaţie inedite – codiţe împletite, brăţări magnetice, dreduri, tatuaje cu henna. Summer Lounge este un eveniment dedicat persoanelor cu vârste între 0 şi 99 de ani.

Intrarea va fi liberă pentru toți participanții, în limita locurilor disponibile

Intrarea va fi liberă, în limita locurilor disponibile și se va face în ordinea sosirii, până la ocuparea locurilor, cu primul venit, primul servit.

Evenimentul se va desfășura cu respectarea tuturor măsurilor instituite la nivel național pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului COVID-19. Evenimentul Summer Lounge se va desfășura cu respectarea tuturor măsurilor instituite la nivel național pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului COVID-19.

Unde este amplasat Parcul Romniceanu

Parcul Romniceanu din București este amplasat în cartierul Cotroceni, din Sectorul 5, lângă Academia Militară sau pentru cei care știu zona sau un alt punct de reper Universitatea Națională de Apărare Carol I. Spațiul verde  a fost amenajat pe un teren în pantă accentuată din aproiere.

Parcul este unul lung și îngust, fiind situat între străzile Alexandru Viteazu și Doctor Mihail Romniceanu, de unde îi vine și numele. Aleile parcului sunt asfaltate, zona fiind dotată cu bănci și lămpi pentru iluminat. Acesta este dedicat și copiilor, existând și un loc de joacă pentru aceștia. Serile de vară muzicale din Parcul Romniceanu sunt ocazia perfectă pentru a face o vizită în această zonă extrem de selectă a Bucureștiului la care se poate ajunge ori cu transportul în comun, ori cu metroul până la stația Eroilor și apoi pe jos.

Cookies