Seri de vară muzicale în Parcul Romniceanu (P)

31 iul. 2021
243 Afișari
Seri de vară muzicale în Parcul Romniceanu (P)
Seri de vară muzicale în Parcul Romniceanu

Seri de vară muzicale în Parcul Romniceanu organizate de Centrul Cultural şi de Tineret “Ştefan Iordache”, în perioada 6-8 august 2021.

Seri de vară muzicale în Parcul Romniceanu organizate de Centrul Cultural şi de Tineret “Ştefan Iordache”.

Seri de vară muzicale în Parcul Romniceanu

Centrul Cultural şi de Tineret ”Ştefan Iordache” organizează în perioada 6-8 august 2021 în Parcul Romiceanu din Sectorul 5 al Capitalei, evenimentul Summer Lounge.

Evenimentul începe la ora 18:00 și ține până la ora 23:00, iar pe toată durata acestuia publicul va asculta cele mai îndrăgite melodii româneşti din anii ’90, dar şi hituri internaţionale din aceeaşi perioadă.

Toate persoanele care vor participa la evenimentul Summer Lounge din Parcul Romniceanu se vor bucura de o atmosferă relaxată, cu ateliere de creaţie inedite:

  • codiţe împletite,
  • brăţări magnetice,
  • dreduri,
  • tatuaje cu henna.

Intrarea este liberă

Evenimentul durează 3 zile, iar intrarea este liberă.

Evenimentul organizat de Centrul Cultural şi de Tineret “Ştefan Iordache” este dedicat tuturor persoanelor cu vârste cuprinse între 0 şi 99 de ani.

Intrarea va fi liberă, în limita locurilor disponibile și se va face în ordinea sosirii, până la ocuparea acestora.

Evenimentul Summer Lounge se va desfășura cu respectarea tuturor măsurilor instituite la nivel național pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului COVID-19.

Parcul Romniceanu din Capitală este situat în cartierul Cotroceni, Sectorul 5, lângă Academia Militară sau pentru cunoscători, Universitatea Națională de Apărare „Carol I. Acesta a fost amenajat pe un teren în pantă accentuată.

Acest parc din Sectorul 5 al Capitalei este unul lung și îngust, cuprins între strada Alexandru Viteazu și strada Doctor Mihail Romniceanu. Aleile parcului sunt asfaltate, au banci și sunt iluminate, iar dacă veniți cu cei mici la serile de vară muzicale din Parcul Romniceanu trebuie să știți că în zona centrală a parcului există și un loc de joacă pentru copii, dar și o fântănă arteziană.

Parcul Romniceanu din București situat în cartierul Cotroceni a fost amenajat de Primăria Sectorului 5. Trebuie să știi că poți ajunge aici cu transportul public.

Cookies