SERENA WILLIAMS, învinsă de ROBERTA VINCI la US OPEN 2015. Vinci:Când am servit pentru meci,tremuram

de:
12 sept. 2015
0 Afișari
SERENA WILLIAMS, învinsă de ROBERTA VINCI la US OPEN 2015. Vinci:Când am servit pentru meci,tremuram

SERENA WILLIAMS a ratat primul Grand Slam calendaristic după 1988, după ce a pierdut meciul din SEMIFINALA US OPEN 2015 cu ROBERTA VINCI. Italianca, locul 43 în clasamentul WTA, a avut cea mai sinceră explozie de bucurie, după ce a eliminat-o pe principala favorită.

Pe lângă faptul că a învins-o pe Serena la ea acasă, în faţa unui public care plătise biletul de intrare la meci pentru a asista la încă un pas istoric făcut de Williams spre primul Grand Slam calendaristic după 1988, Vinci va fi ţinută minte peste ani pentru că:

*A venit de nicăieri, fără să fie cap de serie şi a zguduit US Open 2015.

*A jucat abia la 32 de ani în prima ei semifinală la un turneu de Grand Slam şi a şi câştigat-o.

SERENA WILLIAMS VS ROBERTA VINCI. Imediat după ce a câştigat punctul care a încheiat meciul, Vinci a fost copleşită de emoţii şi, după ce a dat mâna cu Williams, s-a prăbuşit în scaunul ei de pe marginea terenului. A avut nevoie de minute bune pentru a-şi reveni. Iar când s-a mai calmat, a acordat cel mai frumos interviu al anului 2015 în lumea sportului, scrie adevarul.ro.

„E un moment incredibil pentru mine, e uluitor, e ca un vis…Sunt în finală, am bătut-o pe Serena, pfffff….Îmi cer scuze oameni buni, îmi cer scuze…Dar pentru mine e un moment incredibil, e uluitor…Am în cap atât de multe gânduri, a fost un meci incredibil. Am pierdut primul set, am încercat să rezist la fiecare punct. La final, atunci când am servit pentru meci, tremuram. Mă gândeam că e imposibil. Dar am încercat să rămân concentrată, să nu gândesc la meci, să nu mă gândesc la Serena, care e o jucătoare incredibilă. Cred că e cel mai bun moment al vieţii mele”, au fost primele cuvinte oferite de Vinci.

Reporter: Când te-ai trezit în această dimineaţă, ce te-a făcut să crezi că această victorie e posibilă?

Vinci: Nu (râde cu poftă). E adevărat! Când m-am trezit, mi-am zis: „Ai o semifinală astăzi, încearcă să te bucuri de ea. Nu te gândi la Serena, joacă şi bucură-te, pur şi simplu”. Dar nu mă aşteptam să şi câştig, nici vorba!

SERENA WILLIAMS VS ROBERTA VINCI. Italianca a rememorat şi ultimele game-uri din setul decisiv: „La final, era o presiune mare pe noi. M-am gândit aşa: „Pune mingea în teren. Nu te mai gândi, încearcă să pui toate mingile în teren şi nu te mai gândi că e Serena în celălalt teren. Şi fugi! Pune mingile în teren şi fugi!”. Şi apoi am câştigat (râde cu poftă)”. La începutul interviului, mi-am cerut scuze faţă de publicul american. De ce? Pentru Serena, pentru Grand Slam, pentru tot. Îmi cer scuze oameni buni, astăzi e ziua mea (râde energic în aplauzele spectatorilor). Despre finala sută la sută italiană? Nu ştiu ce să zic? Spune-mi altă întrebare, te rog (cu zâmbetul pe buze). Sunt mândră mai ales de mine, de modul în care am luptat, de jocul meu. Vreau să-i mulţumesc antrenorului meu. Sunt foarte bucuroasă, mâine am finala şi vreau să mă bucur de acest moment. Ne vedem mâine!

SERENA WILLIAMS A FOST ÎNVINSĂ DE ROBERTA VINCI  CU SCORUL FINAL 6-2, 4-6, 4-6 ÎN SEMIFINALA US OPEN 2015. FINALA US OPEN 2015 SE VA DISPUTA SÂMBĂTĂ ÎNTRE FLAVIA PENNETTA SI ROBERTA VINCI.

Cookies