SERENA WILLIAMS, după ce a fost ÎNFRÂNTĂ de SIMONA HALEP: „SIMONA HALEP a jucat extraordinar”

de:
22 oct. 2014
3 Afișari
SERENA WILLIAMS, după ce a fost ÎNFRÂNTĂ de SIMONA HALEP:

SIMONA HALEP A ÎNVINS-O PE SERENA WILLIAMS. „Pe scurt, Simona Halep a jucat extraordinar. Bună treabă şi mult succes”, a scris Serena Williams pe contul său de Twitter.

REACȚIA SERENEI WILLIAMS: „Creditul îi aparţine în totalitate Simonei şi nivelului înalt la care a evoluat. Eu am avut o prestaţie jenantă. Abia aştept să mai joc cu ea să-mi iau revanşa!

Cred că ea a jucat foarte bine. Personal, n-am mai văzut-o niciodată jucând aşa. Evident că nu avea nimic de pierdut şi a dat tot ce are mai bun în fiecare lovitură. A jucat foarte, foarte bine. M-am antrenat foarte bine şi am lovit mingea foarte puternic. Dar ea a luat mingea foarte repede şi a jucat foarte, foarte solid. Nu am jucat la nivelul la care m-am antrenat.

Simona a evoluat foarte mult, am urmărit multe meciuri ale ei, după cum am mai spus nu am mai văzut-o jucând atât de bine. Azi a servit incredibil pe primul şi al doilea serviciu, a dat multe lovituri câştigătoare. De obicei nu acesta este jocul ei. Cu siguranţă nu sunt sută la sută, dar sunt aici şi joc. Asta nu are nimic de a face cu meciul de azi, Simona a jucat incredibil, cred că e cel mai bun meci al carierei.

Sinceră să fiu abia aştept următoarea noastră întâlnire pentru că m-a făcut să-mi doresc să merg acasă să mă antrenez, în special pentru ea”, a declarat Serena Williams, potrivit realitatea.net.

SIMONA HALEP A ÎNVINS-O PE SERENA WILLIAMS. Simona Halep, locul 4 WTA, a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-0, 6-2, în 65 de minute, pe americanca Serena Williams, în etapa a doua a Grupei Roşii a Turneului Campioanelor, de la Singapore, aceasta fiind primul succes al româncei în faţa celei mai bune jucătoare de tenis din lume, potrivit Mediafax.

SIMONA HALEP A ÎNVINS-O PE SERENA WILLIAMS. Serena Williams, locul 1 WTA nu a mai pierduse un set fără să câştige vreun ghem din mai 2013, de la turneul de la Madrid. Acesta este al optulea set pierdut cu 0-6 de Williams în carieră.

SIMONA HALEP A ÎNVINS-O PE SERENA WILLIAMS. Simona Halep ocupă locul 1 în Grupa Roşie, cu două victorii în tot atâtea meciuri, şi este aproape de calificarea în semifinale. Ea va juca, vineri, ultima partidă din grupă, cu sportiva sârbă Ana Ivanovici, locul 7 WTA.

SIMONA HALEP A ÎNVINS-O PE SERENA WILLIAMS. La Singapore, Serena Williams şi Simona Halep au debutat cu câte o victorie. Halep a învins-o, luni, cu scorul de 6-2, 6-3, pe canadianca Eugenie Bouchard, locul 5 WTA, iar Serena Williams pe Ivanovici, scor 6-4, 6-4.

SIMONA HALEP A ÎNVINS-O PE SERENA WILLIAMS. Partida dintre învinsele din prima etapă, Ana Ivanovici – Eugenie Bouchard, va avea loc tot miercuri, de la ora 14.30.

SIMONA HALEP A ÎNVINS-O PE SERENA WILLIAMS. BNP Paribas WTA Finals, a 44-a ediţie a Turneului Campioanelor, reuneşte cele mai bune opt jucătoare şi cele mai bune opt perechi de dublu în anul în curs, care se întrec pentru premii de 6,5 milioane de dolari. În semifinale se califică ocupantele primelor două locuri din fiecare grupă de patru jucătoare.

Cookies