BAZAR

Şerban Huidu a plecat de la Kiss FM

Miercuri după-amiaza, Huidu şi-a luat adio de la colegi printr-un mesaj emotionant pe care l-a postat şi pe blog:

„Pentru ca au aparat deja zvonuri e bine sa fac precizari: da am parasit kiss fm! Noii patroni nu au nici o legatura cu decizia, nici nu i-am intalnit! Decizia s-a bazat pe probleme mai vechi! Le multumesc colegilor care m-au ajutat si sustinut si atasez un ultim mail catre toti angajatii: Pentru ca au aparut zvonuri ar fi bine sa clarific: iata UN ultim mail catre colegii mei, precizez ca noua achizitie nu a influentat in nici UN fel decizia mea, ci probleme mai vechi!

Multa baftă colegilor care m-au sustinut si ne mai auzim!

Dragi colegi, Orice inceput are si un sfarsit! Azi a sosit momentul, cu durere in suflet, sa imi iau ramas bun de la voi! Am incercat, in anii astia sa fac cat pot eu mai bine pentru aceasta organizatie, unele mi-au reusit, si e meritul vostru, altele mi-au iesit mai prost si asta e numai vina mea! In anii astia am incercat sa cunosc o mare parte dintre voi, am incercat sa ma integrez in aceasta mare familie, care m-a primit si m-a potentat!

E ultima oara cand va Scriu si vreau sa va multumesc! Ati fost niste colegi minunati….cu unii poate ma voi mai intalni, cu altii nu! Bafta tuturor si sa iubiti Radioul in continuare!

Serban Huidu

Ps: nu plec nicaieri- la nici un concurent!

 

 

Sursa: romaniatv.net


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button