Sensul giratoriu improvizat de pe strada Lujerului e bine-mersi, cu un Mercedes în mijloc. Mașinile îl ocolesc deja ca și cum ar fi regulamentar

18 iun. 2024
3340 afișări
Sensul giratoriu improvizat de pe strada Lujerului e bine-mersi, cu un Mercedes în mijloc. Mașinile îl ocolesc deja ca și cum ar fi regulamentar
Sensul giratoriu improvizat de pe strada Lujerului e bine-mersi, cu un Mercedes în mijloc. Mașinile îl ocolesc deja ca și cum ar fi regulamentar. Sursa foto: Facebook / Ai parcat ca un bou București

Sensul giratoriu improvizat de lângă Parcul Liniei trăiește bine-mersi în continuare, și mai nou tronează în mijlocul lui un Mercedes – Benz negru care se pare că a preluat ștafeta de controlor de trafic. Asta nu e nici prima (și cel mai probabil nici ultima oară) când acest giratoriu „răsare” în zona străzii Lujerului și în care cadrul este pozat și postat pe comunitatea „Ai parcat ca un bou București”.

Dacă autoritățile nu amenajează, „vine un bazat și o face”, asta spune un bucureștean care a surprins… din nou, sensul giratoriu care a fost, din nou, improvizat de un șofer lângă Parcul Liniei, în zona străzii Lujerului. Aici parchează mai multe mașini în mijlocul străzii în formă de coloană și cel mai probabil cel care pleacă ultimul rămâne „țap” și ajunge postat și pozat pe rețelele de socializare.

Sensul giratoriu improvizat de pe strada Lujerului e încă acolo bine-mersi, cu un Mercedes – Benz în mijloc

Cel care a publicat imaginile pe grupul „Ai parcat ca un bou București” a transmis și un mesaj grăitor, care explică faptul că duba din fundal a luat Mercedesul din centrul „giratoriului” ca atare, și l-a ocolit corespunzător.

„Duba l-a ocolit prin spate, regulamentar – 360 de grade întoarcerea, ca pe un veritabil sens giratoriu. Dacă tot nu amenajează autoritățile, vine un bazat și o face. Dar când se întrec bizonii în mârlănie, intersecția se transformă într-un triunghi al bermudelor, cu laturi din fierătanii. Oameni civilizați!”

Cum spuneam, nu e prima dată când aici „răsare” un giratoriu natural, din voia șoferilor. Prima dată când a fost surprinsă această invenție a fost în luna martie a acestui an, când un Volkswagen era „dirijor” de trafic.

CITEȘTE ȘI

Cookies