SENS GIRATORIU în intersecția Calea Griviței-Bucureștii Noi-Șoseaua Chitilei, anunțat de Primărie

de:
24 mai 2016
40 Afișari
SENS GIRATORIU în intersecția Calea Griviței-Bucureștii Noi-Șoseaua Chitilei, anunțat de Primărie

Primaria Municipiului Bucuresti anunta ca va demara procedurile necesare pentru contractarea unor lucrari in zona „Podul Constanta”, pentru care sunt aprobati si indicatorii tehnico-economici.

„Constatand dificultatile de trafic in zona de incidenta a Caii Grivitei cu Bd. Bucurestii Noi si sos. Chitilei, s-au identificat surse de finantare pentru executarea giratiei si racordarea acesteia cu lucrarile de reabilitare prevazute in zona, ca urmare a finalizarii lucrarilor la metrou linia M4.

In acest sens, s-a solicitat si sprijinul Ministerului Transportului in vederea reabilitarii si restructurarii infrastructurii de cale ferata Podul Constanta, aflat in stare avansata de degradare si subdimensionat pentru necesitatile actuale.”, transmite Primaria Capitalei.

Primaria a aprobat studiul de fezabilitate pentru proiectul „inchidere Inel Median de Circulatie la zona de nord/Autostrada urbana/ Tronsonul Lacul Morii – sos. Colentina” inca din 2014.

 Proiectul a fost inclus in Planul de Mobilitate Urbana Durabila (PMUD) Bucuresti – Ilfov, aflat in procedura de aprobare.

In cadrul acestui proiect, unul dintre obiective este zona „Podul Constanta”.

Cookies