Senatul a decis că şefii de partid NU pot beneficia de protecţia SPP

de:
18 nov. 2015
0 Afișari
Senatul a decis că şefii de partid NU pot beneficia de protecţia SPP

Senatul a adoptat, miercuri, proiectul de lege la OUG  43/2015, însă comisia de apărare a eliminat articolele care prevedeau că Serviciul de Pază Protecţie va asigura protecţie şi preşedinţilor de partide parlamentare, informează Mediafax.ro.

Articolul potrivit căruia SPP poate asigura protecţie şi preşedinţilor de partide parlamentare a fost eliminat de Comisia de apărare de la Senat în 3 noiembrie. Tot atunci a fost eliminat din proiectul de lege şi articolul care prevedea secretizarea întregii activităţi a serviciului.

Proiectul de lege de aprobare a Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.43/2015 privind unele măsuri pentru asigurarea mijloacelor de transport destinate activităţii de curierat a materialelor clasificate şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative a fost adoptat în plenul Senatului cu 96 de voturi „pentru” şi o abţinere.

Ordonanţa de urgenţă prevede asigurarea mijloacelor de transport pentru curierat a materialelor NATO şi UE clasificate, conform standardelor cerute privind condiţiile de siguranţă.

Cookies