ARHIVA B365

Senatorul PNL Cristian Bodea îi dedică o poezie lui Ponta

Cristian Bodea scrie, intr-un comunicat transmis HotNews, ca in ultima perioada a evitat sa mai scrie despre Victor Ponta din „mila”, dupa ce acesta a pierdut alegerile, dar mila i s-a „transformat in greata” dupa ce a vazut ca „marele lider al PSD refuza sa se ridice in doua picioare, ca un barbat, preferand sa umble in patru labe, ca un catel”.

Bodea a fost deranjat de multitudinea de pacturi cerute in ultima perioada de Victor Ponta, care nu face altceva dacat sa „vampirizeze aura politica” a lui Klaus Iohannis.

„Cand, insa, plusezi si arunci pe piata inca un „Pact” (de data asta cica pentru Cultura, dar tema e deja total irelevanta), e semn ca disperarea ti-a luat orice urma de bun simt, ca nu mai ai pic de ratiune si esti dus rau cu pluta. Da`, raaaaaau!”, spune senatorul PNL. 

„Si iaca asa, marele luptator impotriva ‘tiranului de la Cotroceni’ s-a transformat in mica sluga a celui ce i-a urmat Basescului pe scaun. Si iaca asa, pisicul rosu revolutionar s-a metamorfozat intr-un pudel roz de bordel. Curat progres: dupa doi ani de putinizare, PSD a esuat lamentabil in pudelizare… Acum, serios… Mi se pare mie sau la oamenii astia nu spatiul e ultima frontiera, ci prostia?!…”, mai adauga Cristian Bodea, inainte de poezia dedicata lui Victor Ponta:

„- Ce te guduri, Victore, 
Fara minte, fara gand, 
Ca un pudel tremurand? 
– De ce nu m-as gudura, 
Daca trece vremea mea! 
Votul scade, ura creste
Si partidul mi-l rareste. 
Bate neamtul tara lunga –
Toti lingaii mi-i alunga;
Zice neamtul dintr-o parte –
Dragnea-i ici, Geona-i departe. 
Si de ce sa nu ma plec, 
Daca voturile-mi trec! 
Peste varfuri de antene
Trec in salturi grobiene, 
Ducand visurile mele
Si mintiuta mea cu ele. 
Si se du


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button