ARHIVA B365

După două luni de vacanță, senatorii au început munca cu un chiul

După două luni de vacanță, senatorii s-au întors la serviciu doar pentru câteva minute.  Senatorii ar fi trebuit să lucreze în comisii toată săptămâna aceasta, dar imediat după anularea sesiunii extraordinare pentru Codul Fiscal, de luni,  au plecat acasă.

Marți dimineață, holurile Senatului erau pustii. Din când în când, câte un funcţionar mai plimba o hârtie dintr-un birou în altul. Uşile de la comisiile de învăţământ şi cultură au fost închise astăzi.

Senatorii au dispărut încă de ieri după-amiază, imediat după ce sesiunea extraordinară a Parlamentului a fost anulată. Potrivit unei hotărâri a Biroului Permanent, săptămâna aceasta ar fi trebuit să lucreze majoritatea comisiilor, astfel încât la începutul săptămânii viitoare să aibă ce discuta în plen, scrie Digi24.ro. 

Pentru cele 300 de secunde cât au zăbovit ieri în Senat, aleşii au primit indemnizaţia de şedinţă întreagă, iar transportul a fost gratuit.

Fiecare senator a încasat 100 de lei doar pentru că s-a deplasat de acasă pentru a sta câteva minute în plenul Senatului. Cei care au venit cu avionul îşi vor putea deconta biletele, iar cei care au mers cu maşina personală vor primi câte 7,5 litri de carburant pentru fiecare sută de kilometri pe care au parcurs-o.

Aleşii se vor întoarce la muncă săptămâna viitoare, când începe o nouă sesiune parlamentară.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button