Semne că partenera vrea să vă despărțiți (P)

28 feb. 2023
65 Afișari
Semne că partenera vrea să vă despărțiți (P)
Sursă foto: Semne că partenera vrea să vă despărțiți

Relația cu jumătatea ta poate fi dificilă uneori, iar unele comportamente pot da de înțeles că nu vă aflați pe drumul cel bun. Mai ales atunci când partenera pare că nu se mai comportă ca la începutul relației voastre.

De aceea, este bine să îți cunoști partenera astfel cât să îți poți da seama din gesturile ei, dacă dorește să te includă în planurile ei de viitor sau nu. Se spune că o bună comunicare este cheia unei relații de succes, însă pot fi situații când anumite discuții sau întrebări sunt incomode sau te temi de un răspuns nefavorabil.

Așadar, care sunt semnele că partenera ta își dorește altceva și nu vrea să meargă mai departe? Hai să le aflăm în cele ce urmează.

Comunică puțin sau deloc

Vine de la muncă, te salută și toată interacțiunea se oprește acolo. Și acest lucru se întâmplă de ceva timp. Dacă partenera ta nu mai dorește să comunice cu tine iar răspunsurile ei sunt monosilabice, distante sau forțate, acest lucru poate fi un semn că nu mai este interesată de relația voastră.

Bineînțeles, motivele pentru care nu mai simte să vorbească cu tine pot fi altele, poate e plictiseala de vină sau stresul. Însă lucrurile nu trebuie lăsate așa. Întreab-o direct ce se întâmplă și dacă puteți schimba ceva.

Critică constantă

Dacă partenera ta începe să te critice constant sau să critice relația voastră, acest lucru poate fi un semn că încearcă să-și justifice dorința de a te părăsi. De ce critică? Pentru că nu are curajul să-ți spună în față sau nu are curajul să recunoască față de ea faptul că nu mai simte nimic pentru tine.

Nevoia constantă de spațiu

În relațiile de lungă durată, de obicei, unul dintre parteneri simte nevoia de spațiu. Dar dacă relația voastră e încă la început, iar partenera ta îți spune că are nevoie de spațiu sau are nevoie de timp cu ea să-și dea seama ce simte, privește-l ca pe un semnal de alarmă. Discutați despre asta și fiți sinceri unul cu altul.

Nevoia de intimitate nu mai există

Simți că oricât de afectuos și tandru ai fi cu jumătatea ta, ea nu mai vrea să mai intre în dormitor cu tine? În ultimul timp, de fiecare dată își cere scuze că nu poate, chiar dacă tu ai făcut un efort și ai citit despre dapoxetină păreri ca să nu mai existe probleme?

Opiniile pot fi împărțite: fie partenera ta are o problemă ginecologică pe care refuză să o aducă în discuție, fie nu mai simte nevoia să fie intimă cu tine pentru că nu te mai iubește. Și, din această cauză, sunt șanse să cauți ce medic tratează impotența.

Lipsa de interes față de activități comune

Dacă partenera ta nu mai dorește să facă lucruri împreună cu tine sau dacă pare că nu mai are același entuziasm pentru activitățile voastre obișnuite, acest lucru poate fi un semn că ea încearcă să-și distanțeze relația cu tine.

De exemplu, poate dorești să îi propui să ieșiți în oraș cu prietenii tăi, sau să vizitați părinții tăi, sau să vedeți un film propus de tine. Și observi că la toate acestea, partenera este reticentă sau refuză fără un motiv anume. Acestea pot fi semne care să o „dea de gol” în ceea ce privește îndoiala față de viitorul vostru împreună.

Acestea sunt doar câteva dintre semnele că partenera ta se distanțează de tine și există posibilitatea să apară o eventuală despărțire.

Cu toate acestea, este important să reții că fiecare relație e unică și că aceste semne pot fi interpretate în mod diferit în funcție de circumstanțe.

Crezi că partenera ta vrea să o luați pe drumuri diferite? Cel mai bine este să aveți o discuție deschisă și sinceră despre sentimentele voastre și să încercați să vă rezolvați problemele împreună. Știm că poate fi incomodă, însă este vindecătoare, de cele mai multe ori. Esențial este să nu lăsați prea multe lucruri să fie nespuse.

De asemenea, este important să vă amintiți că despărțirea nu înseamnă întotdeauna sfârșitul relației. Uneori, o pauză poate fi necesară pentru a vă reevalua sentimentele și pentru a vedea dacă relația poate fi salvată. Cu toate acestea, dacă partenera ta își dorește cu adevărat să vă despărțiți, este important să respecți această decizie.

În concluzie, nu interpreta prea mult comportamentele partenerei tale și discută cu ea orice ți se pare că e în neregulă. E varianta dificilă, însă pe termen lung vă poate scuti pe amândoi de mult timp pierdut și suferință.

Tags:
Cookies