SEMINIFINALA MASTERCHEF, LUNI, 22 DECEMBRIE. Cine sunt FINALIȘTII MASTERCHEF

de:
22 dec. 2014
0 Afișari
SEMINIFINALA MASTERCHEF, LUNI, 22 DECEMBRIE. Cine sunt FINALIȘTII MASTERCHEF

SEMINIFINALA MASTERCHEF, LUNI, 22 DECEMBRIE. Emotiile au atins cote maxime pentru concurentii MasterChef. Odette, Andreea, Patricia, Tudor, Ciprian si Lambrino, cei 6 semifinalisti MasterChef, au fost nevoiti sa dea dovada de mult talent culinar pentru a ajunge in marea finala, de care ii despart 3 probe de foc, potrivit masterchef.protv.ro.

SEMINIFINALA MASTERCHEF, LUNI, 22 DECEMBRIE, FINALIȘTII MASTERCHEF. Cele 3 probe din semifinala au avut legatura intre ele. Chefii au ales 3 perechi pentru o lupta 1 la 1. Conform preferintelor juratilor, echipele au fost formate din urmatorii concurenti: Lambrino si Tudor, Andreea si Ciprian, Patricia si Odette.

SEMINIFINALA MASTERCHEF, LUNI, 22 DECEMBRIE. Pentru prima proba, fiecare concurent a ales cate un preparat demn de MasterChef pentru oponentul sau, iar regula care a ingreunat cursul probei a fost ca ingredientele alese sa nu depaseasca suma de 100 lei.

Odata stabilite preparatele, cei 6 ramasi in competitie au mers la supermarket de unde si-au procurat singuri cele necesare pentru gatit.

Cookies