Seminariile The Power of Storytelling w/ Vera Ion

de:
21 iun. 2012
0 Afișari
Seminariile The Power of Storytelling w/ Vera Ion

Fundatia Calea Victoriei impreuna cu Friends For Friends Foundation organizeaza, pe 27 iunie, un nou Seminar The Power of Storytelling, o discutie despre mestesugul povestilor cu regizoarea Vera Ion, cofondatoarea proiectului „Scrie despre tine”.

Evenimentul va avea loc in mansarda FFFF si incepe la ora 19:00 – intrarea se face de la 18:30. Participarea costa 30 de lei. Pentru ca locurile sunt limitate, e necesara inscrierea la [email protected] si plata se face in avans.

Invitatul editiei din 27 iunie este Vera Ion, cofondatoarea proiectului „Scrie despre tine”, care a inceput in 2009 cu transformarea unor povesti personale intr-o piesa de teatru – Ich Clown – si a continuat cu ateliere in care participantii trec prin exercitii de scris, actorie, improvizatie si storytelling. Ea ne va vorbi despre explorarea propriilor experiente si emotii si mijloacele prin care le putem gasi si povesti mai bine

Suntem fiinte narative. Ne explicam vietile si lumea prin povesti. Desi traim vremuri in care se discuta soarta, rolul si forma informatiei, avem o certitudine: va fi mereu nevoie de povesti bine construite, care sa explice, sa descopere, sa emotioneze si sa ne conecteze. Iar aceste povesti pot fi spuse cu orice mijloace.

Acesta e scopul Seminariilor The Power of Storytelling: sa cunoastem povestitori si sa le aflam mestesugul, fie ca folosesc cuvinte, imagini, sunete sau cine stie ce alte instrumente.

O extensie a conferintei anuale de jurnalism narativ fondate de DoR, care va aduce si in acest an jurnalisti americani care sa predea si sa inspire, Seminariile exploreaza si alte domenii. Intalnirile sunt lunare si sunt dedicate oricui vrea sa invete sa foloseasca unelte noi si sa afle care sunt mecanismele povestilor in varii medii. Fiecare editie va avea un invitat care isi va explica mestesugul si apoi va fi descusut de participanti.

Cost: 30 ron

Cookies