Seminar de regie de film w/ Mike Ott @ NexT #6

de:
27 mart. 2012
0 Afișari
Seminar de regie de film w/ Mike Ott @ NexT #6

Despre trecerea de la scurt la lungmetraj a regizorilor independenţi va vorbi Mike Ott în cadrul seminarului de regie. Acesta va discuta despre ce înseamnă să produci un film independent şi despre abordarea personală pe care o preferă când vine vorba de scrierea unui scenariu. Mike Ott locuieşte în Valencia, California, unde predă regie de film la College of the Canyons. În plus, se ocupă de propria casă de discuri, Sound Virus Records, unde lansează CD-uri şi discuri ale unor trupe încă nedescoperite sau pe cale de a-şi forma un nume. Lungmetrajul său, “Littlerock”, face parte din programul Şi ei au fost NexT Generation şi va fi proiectat la Cinema Studio joi, 29 martie de la ora 18:00 şi în reluare sâmbătă, 31 martie, de la ora 20.00.

Seminariile Festivalului Internaţional de Film NexT sunt prezentate şi anul acesta de JTI şi vor avea loc la Café Verona Cărtureşti de pe 29 până pe 31 martie, iar intrarea este liberă.

Ca de obicei, nu lipsesc seminariile axate pe regie de film şi sound design, iar anul acesta, lor li se vor alătura discuţii despre relaţia dintre actori şi regizori, despre recent înfiinţatele şcoli de actorie româneşti, despre distribuţia de film, beneficiile networking-ului şi despre cum se pot obţine finanţări pentru producţiile independente.

Mai multe detalii pe: www.nextfilmfestival.ro