Seminar de Arhitectura Parametrica @ Strada de C’arte

de:
15 sept. 2011
0 Afișari
Seminar de Arhitectura Parametrica @ Strada de C'arte

Seminar de Arhitectura parametrica sustinut de echipa T_A_I: arh. Tudor Cosmatu, arh. Andrei Raducanu, arh. Irina Bogdan

Strada de Arhitectura

Pe Strada de Arhitectura, sustinuta de compania Wienerberger, veti regasi, printre altele, expozitia “14 birouri de arhitectura sub 40 de ani”, creata de Igloo Media. Expozitia prezinta birouri tinere, premiate si recunoscute profesional, ai caror membrii fondatori nu au depasit varsta de 40 de ani. Veti putea cunoaste unele dintre cele mai de succes birouri de profil, vizionand lucrarile lor sau chiar intalnindu-va cu ei fata in fata, in preumblarile Dumneavoastra pe strada de arhitectura.

Cel mai mare festival cultural in aer liber, organizat de Biblioteca Centrala Universitara “Carol I”, care aduce pe strazile din centrul orasului literatura, arhitectura, cinematografie, pictura, poezie, muzica, teatru si ateliere de creatie pentru copii, intr-o formula interactiva, de agora.

BCU atrage lunar in salile de lectura peste 20.000 de tineri care studiaza in Bucuresti sau care pur si simplu iubesc cultura. Astfel, pentru ei, dar si pentru toti cei care isi doresc sa experimenteze un festival cultural “altfel”, tanar si liber, propune o abordare proaspata a ideii de targ de carte, extins acum la un amplu festival cultural cu toate cele 7 arte.

Astfel, va invitam sa regasiti un mini oras cultural, in perimetrul descris de strada CA Rossetti si strazile limitrofe,Boteanu si Golescu, delimitat de vegetatie si amenajari stradale la care au contribuit arhitecti de renume. Evenimentul transforma complet kilometri de strada, care vor fi populati cu standuri de carte cu un design aparte, expozitii de arhitectura, lounge-uri de exterior, ateliere de creatie pentru copii, iluminari stradale care te imbie sa pasesti in lumea Strada de C’Arte, mobilier urban de exceptie si Orange Wi-fi Zone pe toate strazile festivalului!

Incepe pe 17 septembrie la ora 17:00 si se inchide pe 24 septembrie la ora 24:00. In weekend festivalul tine strazile in priza, la propriu si la figurat, pana la ora 02:00 noaptea.

Harta festivalului — http://stradadecarte.ro/harta/

Cookies