BAZAR

SEMIFINALIȘTII MASTERCHEF, aleși luni seară. Cine sunt cei 6 concurenți din SEMIFINALA MASTERCHEF

SEMIFINALIȘTI MASTERCHEF, 7 DECEMBRIE 2015: 

In urma editiei din aceasta seara au fost alesi cei sase concurenti calificati in semifinala Masterchef, concurenti care sunt cu un pas mai aproape de marele trofeu.

Anuta, Claudia, Adriana, Florin, Andrei, Iulian, Liviu si Claudiu au luptat pentru un loc in semifinala Masterchef, acestia fiind supusi la trei teste cu cutia misterelor, informeaza site-ul emisiunii.

SEMIFINALIȘTI MASTERCHEF, 7 DECEMBRIE 2015:

Prima proba a fost una plina de emotii, in care concurentii s-au reintalnit si au gatit alaturi de mamele lor preparatele favorite din copilarie. Revederea a fost una impresionanta si i-a motivat pe cei opt sa dea tot ce-i mai bun in bucataria Masterchef.

In urma acestei probe, Claudia a fost desemnata castigatoare, fiind prima concurenta calificata in semifinala. Ei i s-a alaturi si Claudiu, care a fost ales de cei trei chefi inaintea inceperii celui de-al doilea test.

SEMIFINALIȘTI MASTERCHEF, 7 DECEMBRIE 2015:

În cea de-a doua proba le-au fost testate aptitudinile in flambare, iar Andrei si Anuta au urcat la balcon, in timp ce Adriana a parasit competitia culinara.

Ultima proba, care a reprezentat si un test sub presiune, i-a adus fata in fata pe Florin, Iulian si Liviu, acestia luptandu-se pentru ultimele doua locuri in semifinala Masterchef. Florin si Liviu i-au convins pe chefi sa mearga mai departe, in timp ce Iulian a iesit din cursa pentru marele premiu.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button