ȘTIRI

SEMIFINALA VOCEA ROMÂNIEI, VINERI, 12 DECEMBRIE 2014: Ce piese vor cânta concurenţii VOCEA ROMÂNIEI

SEMIFINALA VOCEA ROMÂNIEI, VINERI, 12 DECEMBRIE 2014: 

Cei patru antrenori: Loredana, Smiley, Marius Moga si Tudor Chirila au ales melodii care sa puna in valoare calitatile vocale ale concurentilor, si care sa garanteze un show de exceptie. Piese precum At last de la Eta James, I Who Have Nothing a lui Tom Jones, Shook Me All Night de la celebrii AC/DC, dar si E Bine, E Bine, E Foarte Bine a Mirabelei Dauer, sunt doar cateva dintre cantecele care vor rasuna pe timbrele unice ale concurentilor, in aceasta vineri de la 20:30 in platoul vocilor.

SEMIFINALA VOCEA ROMÂNIEI, VINERI, 12 DECEMBRIE 2014: 

Alexandra Stan va fi invitata in editia de saptamana aceasta. Alexandra a pregatit un moment special pentru Vocea Romaniei si va urca pe scena alaturi de baletul emisiuni – PRO Dance, cu care colaboreaza si pentru proiectele sale, informează site-ul emisiunii.

Alexandra spune despre momentul pe care l-a pregatit: „Sunt tare nerabdatoare sa cant in premiera noul meu single, „Vanilla Chocolat”, pe scena de la Vocea Romaniei. Imi place cum arata noul format si se vede frumos de cealalta parte a sticlei. Sunt convinsa ca si atmosfera din platou o sa imi placa, iar emotia concurentilor o sa ma molipseasca”.

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button