SEMIFINALA MASTERCHEF, AZI, MARȚI, 9 DECEMBRIE 2015: 6 concurenți luptă în SEMIFINALA MASTERCHEF

de:
08 dec. 2015
1 Afișari
SEMIFINALA MASTERCHEF, AZI, MARȚI, 9 DECEMBRIE 2015: 6 concurenți luptă în SEMIFINALA MASTERCHEF

SEMIFINALA MASTERCHEF, AZI, MARȚI, 9 DECEMBRIE 2015:

Batalia culinara pentru marele trofeu MasterChef este din ce in ce mai intensa! Editia de aseara a fost urmarita de peste 1.5 milioane de telespectatori la nivel national, pe intreg intervalul de difuzare. Minutul de aur, de la 21:46, a inregistrat aproape 2 milioane de telespectatori, informeaza site-ul emisiunii.

Editia de aseara a debutat cu o noua proba cutia misterelor. Sub aceasta, cei 8 concurenti au gasit un preparat realizat de mamele lor. Felul de mancare le-a starnit aminitiri legate de copilarie, de gustul de acasa. Emotiile au atins cote inalte in momentul in care aspirantii la titlul de MasterChef s-au reintalnit cu mamele lor. Alaturi de acestea, concurentii au fost provocati sa reinterpreteze preparatele identificate sub cutie. Timp de 60 de minute, emotiile si imaginatia culinara au intensificat proba, majoritatea preparatelor ridicandu-se la asteptarile Chefilor. Florin, Claudia si Claudiu au reinterpretat intr-un mod original si extrem de interesant preparatele. La sfarsitul acestei probe, Claudia a fost primul concurent trimis de Chef Patrizia, Chef Foa si Chef Adrian Hadean in semifinala, supa de pui cu taitei fiind foarte apreciata.

SEMIFINALA MASTERCHEF, AZI, MARȚI, 9 DECEMBRIE 2015:

La cea de a doua proba de luni, cei 7 concurenti au avut parte de o noua surpriza: o noua proba cutia misterelor! Dintre acestia, Claudiu a fost surprins sa descopere ca este singurul care nu a avut pe banc o cutie. Bucuria a fost mare, acesta fiind trimis in semifinala, alaturi de Claudia, pentru proba precedenta la care a realizat un preparat extrem de apreciat. Castigatoarea probei precedente a avut avantajul de a le distribui concurentilor ingredientele care trebuiau gatite, utilizand tehnica flambarii. Sub cutie se aflau 5 tipuri de alcool: lichior, brandy, schanpps, vodka si bourbon. Din pacate pentru Adriana, aceasta proba i-a adus eliminarea din competitie, Saint Jacques-ul realizat de ea nefiind gatit corect.

SEMIFINALA MASTERCHEF, AZI, MARȚI, 9 DECEMBRIE 2015:

Ultima proba de aseara a fost un test sub presiune. Iulian, Florin si Andrei au putut identifica sub cutia misterelor cate un cronometru. Pe langa 4 ingrediente de baza identificate pe banc, sare, piper, ulei si otet, cei trei au avut de ales si alte ingrediente pentru a realiza un preparat care sa-i salveze de la eliminare. Fiecare ingredient din camara MasterChef pentru care au optat a costat 5 minute. La finalul cumparaturilor, din totalul de 60 de minute, Liviu a ramas cu 40 de minute, Florin cu 45 si Iulian cu 55 de minute. Desi a avut cel mai mult timp la dispozitie, tortul de sushi al lui Iulian nu a fost pe gustul Chefilor, anumite ingrediente nefiind gatite corespunzator. Acest lucru a atras dupa sine eliminarea din competitie a lui Iulian, pentru a doua oara.

In aceasta seara, in arena culinara au intrat 6 concurenti! Claudia, Anuta, Claudiu, Andrei, Florin si Liviu se infrunta in semifinala acestui sezon MasterChef care vine cu o serie de probe din care nu vor lipsi lacrimile, tensiunea, dar si desavarsirea culinara.

Cookies