BAZAR

Semifinala EUROVISION România, vineri: 12 artişti urcă pe scenă la Baia Mare

EUROVISION 2016.Spectacolul va fi transmis în direct la TVR 1, TVR HD, TVR Internațional și online pe TVR+ vineri, de la 20,30.
EUROVISION ROMÂNIA 2016. Membrii juriului şi prezentatorii vor cânta pe scena selecţiei naţionale

EUROVISION ROMÂNIA 2016. Prezentatorii competiţiei muzicale Eurovision România 2016, Cornel Ilie, Ioana Voicu şi Jo, vor cânta în semifinala selecţiei naţionale, pe 4 martie, iar juraţii Zoli Toth, Randi, Horia Moculescu şi Cezar Ouatu vor susţine recitaluri în finală, pe 6 martie, la Sala Sporturilor din Baia Mare. 

EUROVISION 2016.„Vom avea pe scena de la Baia Mare un show dinamic și modern. Grafica ce va rula pe ecranele de pe scenă și din sală este asigurată de specialiști în producții muzicale care au participat la numeroase festivaluri internaționale de la noi precum: Untold, Green Sounds, Electric Castle, Summer Well”, a declarat regizorul Dan Manoliu.

SEMIFINALA EUROVISION 2016. În ce ordine intră în concurs semifinaliştii Eurovision, pe 4 martie

SEMIFINALA EUROVISION 2016. Iuliana Marciuc, șefa delegației României la Eurovision 2016, a anunțat ordinea intrării în concurs a semifinaliștilor pe scena de la Baia Mare, informează un comunicat al TVR.

EUROVISION 2016.„Show-ul de lumini va fi asigurat de 250 capete mobile, peste 200 de lumini pe led, peste 100 de unități de lumină convențională și peste 150 de mp de ecrane video”, a dezvăluit Sergiu Ardelean, director de imagine al Selecției Naționale.

EUROVISION 2016.„Sunt toți tineri, entuziaști și plini de energie pozitivă. Și-au pregătit momentele artistice cu atenție și seriozitate, iar echipa TVR și partenerii noștri de la Baia Mare fac toate eforturile pentru a construi un show perfect. #GeneratiaEurovision vă dă întâlnire vineri seara, pe scena Selecției Naționale. Să le ținem pumnii!”, a declarat Iuliana Marciuc, producătorul evenimentului, conform Agerpres. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button