Semafor-capcană într-una dintre cele mai aglomerate intersecții din București: Brașov cu Drumul Taberei. E sucit și face cu ochiul pietonilor, deși ar trebui să se ocupe de mașini

20 feb. 2024
10288 Afișari
Semafor-capcană într-una dintre cele mai aglomerate intersecții din București: Brașov cu Drumul Taberei. E sucit și face cu ochiul pietonilor, deși ar trebui să se ocupe de mașini
Semafor-capcană într-una dintre cele mai aglomerate intersecții din București: Brașov cu Drumul Taberei. E sucit și face cu ochiul pietonilor, deși ar trebui să se ocupe de mașini | Sursă foto: Facebook-Pentru Sectorul 6/ G.C.

O bucureșteancă din S6 a semnalat o problemă pe care a observat-o în zona Piața Drumul Taberei, unde un semafor destinat mașinilor este îndreptat către pietoni. Primăria a anunțat că situația va fi remediată cât de repede posibil.

Semafor-capcană într-o intersecție din Sectorul 6

Situația poate deveni periculoasă pentru pietoni în cazul în care cineva încurcă semafoarele și traversează strada pe culoarea roșie.

De asemenea, și șoferii sunt puși în pericol, deoarece nu pot vedea care este culoare semaforului după care trebuie să se ghideze.

Intersecția unde semaforul a fost întors este cea dintre strada Brașov și Drumul Taberei, pe direcția de mers către Prelungirea Ghencea. Aceasta este o arie foarte circulată din Capitală.

Situația a fost semnalată de o bucureșteancă pe grupul de Facebook „Pentru Sectorul 6”. Iată mesajul și fotografia publicate de G.C.:

Bună ziua. În stație la Piața Drumul Taberei semaforul pentru mașini de pe strada Brașov, spre Prelungirea Ghencea, este întors spre pietoni și creează confuzie.

Semafor pentru mașini, întors spre pietoni
Semafor pentru mașini, întors spre pietoni | Sursă foto: Facebook-Pentru Sectorul 6/ G.C.

La scurt timp de la publicare, postarea a fost văzută de către administrația publică din Sectorul 6. Zona respectivă se află în subordinea PMB.

Astfel că, Primăria a anunțat că situația a fost semnalată către Administrația Străzilor și urmează să fie remediată în cel mai scurt timp posibil.

Bună ziua! Am transmis Administrației Străzilor, subordonata Primăriei Capitalei, și am primit asigurări că în cel mai scurt timp se va remedia.

După ce problema va fi remediată, iar semaforul dedicat mașinilor va fi îndreptat în direcția corectă, Primăria Sectorului 6 a anunțat că va reveni cu informații:

Revenim cu update!

Postarea a fost făcută în jurul orei 12:00. Până la momentul redactării acestui articol, administrația publică nu a anunțat dacă semaforul a fost orientat în direcția potrivită.

Cookies