ARHIVA B365

Semafoarele din nouă intersecţii din Capitală sunt defecte

Brigada Rutieră din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti anunţă că semafoarele de la intersecţiile Bd. Nicolae Grigorescu – Bd. Liviu Rebreanu, Şos.Ştefan cel Mare – Calea Floreasca, Şos.Ştefan cel Mare – Str.Lizeanu, Şos.Ştefan cel Mare – Str. Dr. Grozovici, Bd.Eroilor – Str.Carol Davila, Şos.Iancului – Şos.Pantelimon şi Calea Griviţei – Bd. Dacia, dar şi cele de la Pod Abator şi din Piaţa Montreal sunt defecte.

Centrul INFOTRAFIC anunţă că la această oră se circulă greu în Capitală, pe principalele străzi şi bulevarde, în special din cauza poleiului. Carosabilul încă este acoperit de un strat gros de gheaţă, iar şoferii nu merg cu mai mult de 30 – 40 km/h. Potrivit reprezentanţilor INFOTRAFIC, în prezent, pe străzile Bucureştiului, sunt mai puţine maşini faţă de cele care circulă, în acest interval orar, într-o zi normală. Nu au scăpat însă de aglomeraţie şoferii care circulă pe bulevardele I.C. Brătianu, Unirii şi Lascăr Catargiu.

Potrivit poliţiştilor, în ultimele 48 de ore, în Capitală, s-au produs trei accidente în urma cărora trei persoane au fost rănite uşor.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button