Semafoare stricate de câteva zile într-una dintre cele mai mari intersecții din București. „E haos la Barbu Vacarescu X Fabrica de Glucoză”

28 feb. 2023
290 afișări
Semafoare stricate de câteva zile într-una dintre cele mai mari intersecții din București.
Semafoare stricate de câteva zile într-una dintre cele mai mari intersecții din București. "E haos la Barbu Vacarescu X Fabrica de Glucoză". Sursa foto: Facebook/ Info Trafic București și Ilfov/ Elena Dinu

De câteva zile sunt defecte semafoarele din intersecția Barbu Văcărescu cu Fabrica de Glucoză din București. Nu se știe cunoaște ziua din care s-au stricat, se cunoaște doar faptul că încă nu funcționează.

Șoferii speră că problema va fi rezolvată de către autorități, deoarece este una dintre cele mai mari intersecții din Capitală.

„Haos total” în intersecția dintre Barbu Văcărescu și Fabrica de Glucoză

Intersecția dintre Barbu Văcărescu și Fabrica de Glucoză este deja o intersecție destul de aglomerată, deci semafoarele funcționale sunt o necesitate.

O bucureșteancă a avertizat șoferii cu privire la problema semafoarelor, pe pagina de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”.

Aglomerație în intersecția Barbu Văcărescu cu Fabrica de Glucoză
Aglomerație în intersecția Barbu Văcărescu cu Fabrica de Glucoză. Sursa foto: Facebook/ Info Trafic București și Ilfov/ Radu Karina Gabriela

Mai mulți șoferi care au trecut pe acolo au sesizat și ei, la rândul lor, semafoarele defecte:

Sunt nefuncționale de sâmbătă.”

Alți șoferi au spus că au văzut echipaje de poliție trecând pe acolo, însă fără a lua vreo măsură:

Ieri a trecut un echipaj de poliție prin intersecție fără să se deranjeze să facă ceva.”

Câteva dintre comentariile la postarea de pe Facebook:

  • „Haos total”-  M. A. N.
  • „De două  zile este așa”- P. A.
  • „Câtă bătaie de joc…”- C. S.
Semafoare defecte în intersecția dintre Barbu Văcărescu și Fabrica de Glucoză
Semafoare defecte în intersecția dintre Barbu Văcărescu și Fabrica de Glucoză. Sursa foto: Facebook/ Info Trafic București și Ilfov/ Elena Dinu

Sistemul de semaforizare din intersecție, lăudat în urmă cu 2 ani

În anul 2020 s-au finalizat lucrările de lărgire la patru benzi a străzii Fabrica de Glucoză, între Șoseaua Petricani și Barbu Văcărescu. Circulația a fost deschisă pe ambele sensuri.

Una dintre declarațiile primarului de atunci, Gabriela Firea, era că a fost pus un funcțiune sistemul de semaforizare, conform hotnews.ro:

În ultimele zile a fost pus în funcțiune sistemul de semaforizare, sistemul de iluminat public modern și economic, au fost montate separatoare de sensuri și au fost realizate toate marcajele rutiere.

Un șofer a spus că repararea semafoarelor nu va rezolva problema traficului din București. Alt șofer i-a răspuns, spunându-i că semafoarele funcționale vor ajuta traficul, când acesta nu este aglomerat:

-Nici mama semaforizării inteligente pe care vrea Nicușor să o implementeze nu rezolvă problema traficului.- A. S.

-O să ajute mult traficul când nu e aglomerat.- A. A. B.

Te-ar putea interesa și:

Cookies