ARHIVA B365

Semafoare defecte în mai multe intersecții aglomerate din București, luni dimineața

Brigada Rutieră din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti anunţă că, luni dimineaţă, semafoarele sunt defecte în următoarele intersecții:

–         bd. Iuliu Maniu – str. Valea Cascadelor;

–         Calea Rahovei – str. Progresului;

–         bd. Vasile Milea – Drumul Taberei;

–         bd. Mircea Voda – bd. Unirii

–         Piaţa Sudului;

–         Piaţa Montreal.

Traficul rutier este închis în Drumul Taberei, între str. Valea Argeşului şi str. Valea Ialomiţei, din cauza lucrărilor la metrou.

Traficul rutier mai este restricţionat şi pe Calea Văcăreşti şi şos. Mihai Bravu, pe sensul dinspre Piaţa Sudului către Calea Vitan, din cauza lucrărilor la pasajul rutier suprateran Mihai Bravu, pe şoseaua Pantelimon între Podul Pantelimon şi bd. Gării Căţelul pe sensul de intrare în Capitală, circulaţia desfăşurându-se în ambele direcţii pe câte o bandă pe celalalt sens și pe şoseaua Alexandriei, în zona depoului Alexandria – lucrări edilitare.

Totodată, lucrările de reabilitare demarate pe bd. Aerogării, cele din zona Drumul Taberei nr. 34, pentru construcţia magistralei de metrou M5, şi modernizarea căii de rulare a tramvaiului, pe bd. Liviu Rebreanu, restricţionează traficul rutier şi în aceste zone. 

În ultimele 24 de ore, în Capitală, s-au produs 11 accidente rutiere în urma cărora o persoană a fost rănită grav, iar alte 12 persoane rănite uşor.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button