ARHIVA B365

Semafoare defecte în două intersecții din București, miercuri dimineața

Brigada Rutieră din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti anunţă că, miercuri dimineața, semafoarele sunt defecte în următoarele intersecții: Drumul Taberei – Str. Brasov și Calea 13 Septembrie – bd. Libertăţii.

Traficul rutier este închis în Drumul Taberei, între str. Valea Argeşului şi str. Valea Ialomiţei, din cauza lucrărilor la metrou.

Traficul rutier mai este restricţionat şi pe Calea Văcăreşti şi şos. Mihai Bravu, pe sensul dinspre Piaţa Sudului către Calea Vitan, din cauza lucrărilor la pasajul rutier suprateran Mihai Bravu. Totodată, lucrările de reabilitare demarate pe bd. Aerogării, cele din zona Drumul Taberei nr. 34, pentru construcţia magistralei de metrou M5, şi modernizarea căii de rulare a tramvaiului, pe bd. Liviu Rebreanu, şos. Pantelimon între Podul Pantelimon şi bd. Gării Căţelul pe sensul de intrare în Capitală, circulaţia desfăşurându-se în ambele direcţii pe câte o bandă pe celalalt sens și pe şos. Alexandriei, în zona depoului Alexandria – lucrări edilitare.

În ultimele 24 de ore, în Capitală, s-au produs 15 accidente rutiere în urma cărora 4 persoane au fost rănite grav, iar alte 12 persoane au fost rănite uşor.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button