Selecționerul Mirel Rădoi are COVID. A fost testat pozitiv înaintea startului preliminariilor pentru CM 2022

16 mart. 2021
64 afișări
Selecționerul Mirel Rădoi are COVID. A fost testat pozitiv înaintea startului preliminariilor pentru CM 2022

Selecționerul Mirel Rădoi are COVID. Vestea vine chiar înaintea startului preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022, pe care naționala le începe luna aceasta, cu trei partide.

Veste proastă pentru naționala României. Mirel Rădoi are COVID. Selecţionerul Mirel Rădoi a fost testat pozitiv cu Covid-19, iar conferinţa de presă pe care ar fi trebuit să o susţină, miercuri, înaintea debutului României în preliminariile CM-2022 a fost anulată.

Rădoi va efectua o nouă testare, în speranţa că rezultatul este unul fals pozitiv. Ulterior se va retesta în fiecare zi până când va avea două teste negative pentru a putea reveni alături de echipă.

“Am efectuat luni, 15 martie, un test COVID care, din păcate, a ieșit pozitiv. Nu am simptome acum. Îmi doresc din tot sufletul să fi fost o eroare sau, în cel mai rău caz, ca perioada de 14 zile să fie aproape de final în cazul meu astfel încât să putem începe normal pregătirea partidelor”, a declarat, conform frf.ro, Mirel Rădoi

Mirel Rădoi are COVID. Trei meciuri oficiale pentru naționala României luna aceasta

România va debuta în calificări pe 25 martie, împotriva Macedoniei de Nord, pe teren propriu. Tot „acasă” vom disputa şi meciul cu Germania, din 28 martie, iar pe 31 martie este programat jocul Armenia-România.

Din păcate, există posibilitatea ca selecţionerul să nu poată pregăti personal niciunul dintre cele trei meciuri oficiale care ne aşteaptă şi în cel mai bun caz să fie pe bancă la jocul cu Armenia.

Programul României în luna martie în preliminariile CM 2022 din Qatar

  • 25 martie 2021 – ora 21:45 – ROMÂNIA – Macedonia de Nord
  • 28 martie 2021 – ora 21:45 – ROMÂNIA – Germania
  • 31 martie 2021 – ora 19:00 – Armenia – ROMÂNIA
Cookies