Șeful UEFA vine la București să vadă Franța – Elveția de la EURO 2020

28 iun. 2021
80 Afișari
Șeful UEFA vine la București să vadă Franța – Elveția de la EURO 2020

Șeful UEFA vine la București să vadă Franța – Elveția de la EURO 2020, partidă care se va disputa diseară, de la ora 22:00, pe Arena Națională.

Șeful UEFA vine la București să vadă Franța – Elveția de la EURO 2020, pe Arena Națională. Aleksander Ceferin va fi prezent în Capitală luni, a anunțat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

“Vreau să vă confirm prezenţa preşedintelui Aleksander Ceferin mâine la Bucureşti, care a răspuns favorabil invitaţiei noastre. Va fi mâine la Bucureşti şi va asista bineînţeles  la meciul din optimile de finală. Prezenţa sa este un mesaj de încredere şi un semn de recunoaştere în ceea ce priveşte buna organizare a Euro-2020 până acum la Bucureşti. Programul domnului Ceferin este foarte strâns, o să avem doar întâlniri formale pe durata vizitei sale”, a spus, duminică, Burleanu.

El a menţionat că echipele care au jucat până acum la Euro la Bucureşti au fost mulţumite de organizare.

“Am primit un feedback pozitiv din partea tuturor echipelor naţionale care au fost la Bucureşti, din partea tuturor persoanelor implicate. Le mulţumesc voluntarilor acestui proiect”.

Partida Franţa – Elveţia, contând pentru optimile de finală ale Euro-2020, se va disputa luni, de la ora 22.00, pe Arena Naţională.

Cookies