Șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu: PNL a devenit un partid bolşevic

de:
02 iun. 2015
0 afișări
Șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu: PNL a devenit un partid bolşevic

„Este dreptul parlamentarilor de a face contestaţie la CCR. Pentru mine, astăzi a fost o experinţă interesantă pentru că, fiind în sală, am văzut un pic mai bine care este configuraţia Senatului şi opiniilor mai ales. Şi aici, din păcate, sunt în faţa unei constatări amare, tristă: PNL a devenit un partid bolşevic pentru care drepturile și libertăţile individuale nu valorează mare lucru, dar în schimb văd că apreciază foarte tare cătuşele”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Senatorul Dan Șova a fost scăpat din nou de colegii senatori de încuviințarea reținerii și arestării preventive cerute de Direcția Națională Anticorupție. Rezultatul votului secret cu bile privind încuviințarea reținerii și arestării senatorului lui Dan Șova arată că numărul total de senatori prezenți în ședință a fost de 167. Au fost exprimate 140 de voturi, din care – voturi „pentru” 66, voturi „contra” 72 și două abțineri. Ca urmare, Senatul NU încuviințează reținerea și arestarea senatorului Dan Șova.

„Să trimită Parchetul dosarul în instanță și să terminăm cu toate discuțiile astea politicianiste”, a declarat DAN ȘOVA, după ce Senatul a votat împotriva arestării sale preventive. 

 

Cookies