FIT CITY

Şeful Pieţelor Sector 4:Atenţie de unde cumpăraţi carnea de miel!Doar un târg autorizat,în Bucureşti

TÂRGUL DE MIEI PIAŢA APĂRĂTORII PATRIEI, SECTORUL 4. Singurul târg de miei vii din Bucureşti a fost inaugurat luni, pe 30 martie, la Piaţa Apărătorii Patriei din Sectorul 4 şi urmează să fie deschis până pe 11 aprilie, cu o zi înainte de Paşti. Târgul de miei este autorizat de Autoritatea Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), astfel că toţi cumpărătorii vor putea pleca liniştiţi acasă cu marfă proaspătă, verificată calitativ de inspectori.

„Toţi cei care vor trece pragul Târgului de miei de la Piaţa Apărătorii Patriei vor avea garanţia că au cumpărat carne de miel de cea mai bună calitate, verificată din punct de vedere sanitar-veterinar întrucât târgul dispune de un abator unde miei sunt sacrificaţi în condiţii de maximă igienă. În plus, tot aici funcţionează şi laboratorul de analize unde pot fi verificate şi alte tipuri de cărnuri, nu doar cele de miel, astfel încât bucureştenii să se poată bucura fără probleme de sărbătorile pascale”, a declarant pentru B365.ro directorul Administraţiei Pieţelor Sector 4, Ştefan Florescu care a precizat că tot la Piaţa Apărătorii Patriei funcţionează şi „cântarul cetăţeanului” unde cumpărătorii pot verifica încă o data cantitatea de marfă luată, fiind convinşi că nu au plătit mai mult decât face.

TÂRGUL DE MIEI PIAȚA APĂRĂTORII PATRIEI, SECTORUL 4. Abatorul, singurul punct de sacrificare temporară din București, are o suprafaţă totală de 280 mp și este dotat cu o hală de asomare ultramodernă. Abatorul a fost igienizat, iar activitatea este supravegheată permanent de medici ANSVSA. „Este al şaselea an consecutiv în care organizăm târgul de miei, având o colaborare foarte bună cu Autoritatea Naţională Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor şi niciodată nu am întâmpinat probleme până acum. Vom păstra în continuare acelaşi profesionalism pentru ca toţi să avem sărbători liniştite”, a adăugat Florescu.

TÂRGUL DE MIEI PIAȚA APĂRĂTORII PATRIEI, SECTORUL 4. Un kilogram de carne de miel se vinde cu preţuri similare celor de anul trecut, respectiv 25 de lei, dar ciobanii mai lasă la preţ şi vând şi cu 20 de lei kilogramul de carne de miel, astfel că un miel costă, în medie, aproximativ 150 de lei.

TÂRGUL DE MIEI PIAȚA APĂRĂTORII PATRIEI, SECTORUL 4. Peste 50 de ciobani din zone precum Dobrogea, Sibiu, Dâmboviţa, Teleorman, Dolj, Mehedinți, Olt, cât şi din zone limitrofe ale Capitalei sunt prezenţi la TÂRGUL DE MIEI din PIAȚA APĂRĂTORII PATRIEI, SECTORUL 4.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button