ARHIVA B365

Şeful Parchetului Judecătoriei Sector 4, suspendat din funcţie

Secţia pentru procurori a CSM a avizat, în cursul zilei de joi, arestarea preventivă a prim-procurorului Mihai Betelie, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, la solicitarea DNA, informează Consiliul. Totodată, s-a dispus suspendarea din funcţie a procurorului ca urmare a punerii în mişcarea a acţiunii penale, scrie realitatea.net.

Procurorii DNA l-au reţinut în dosarul şefului Parchetului Sector 4 şi pe secretarul general al Primăriei Sectorului 1, Bogdan Nicolae Grigorescu, acuzat de operaţiuni financiare incompatibile cu funcţia, conflict de interese şi şantaj.

Mihai Betelie va fi prezentat, în cursul zilei de vineri, Curţii de Apel Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă, acesta fiind reţinut de procurorii DNA, care îl cercetează pentru fapte de corupţie.

Potrivit NewsIn, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, Mihai Betelie, a fost ridicat joi dimineaţă de procurorii DNA, fiind suspectat de fapte de corupţie. De altfel, locuinţa prim-procurorului Betelie a fost percheziţionată.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button