ARHIVA B365

Şeful Metrorex: Terenul s-a surpat după ce apa a pătruns în staţia Eroilor 2, la avarierea unui puţ

„Un puţ de epuisment care trage apa freatică a fost avariat şi apa a pătruns în staţia Eroilor 2. În continuare se caută soluţii de consolidare a terenului. Asemenea incidente au avut loc şi în alte oraşe, la Roma, la Barcelona, nu e o situaţie întâlnită doar la noi”, a declarat Marin Aldea, directorul general interimar al Metrorex, după comandamentul de urgenţă de la Primăria Capitalei.

În urma întâlnirii de duminică, Primăria Capitalei a anunţat că va menţine restricţiile de trafic în zona Eroilor timp de 30 de zile. Măsura a fost luată după ce s-a surpat carosabilul în urma lucrărilor la metrou. Aceste restricţii de trafic vor afecta 10% din populaţia Capitalei, potrivit Municipalităţii. Mai multe detalii AICI.

„Când a intrat scutul în staţie am avut o pierdere mare de apă. A fost un flux ciudat”, a declarat, la Digi 24, unul dintre inginerii italieni care lucrează la magistrala 5 de metrou.

Regia Autonomă de Transport Bucureşti a deviat traseele a nouă linii de autobuze care opresc în zonă, în urma surpării carosabilului. Detalii AICI.

Ministerul Transporturilor a anunţat, sâmbătă seară, că surparea terenului în zona staţiei de metrou Eroilor a fost cauzată de tasări sub carosabil, provocate de infiltraţii.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button