Șeful FRF ameninţă că va cere daune de 2 milioane euro dacă nu se ţine meciul cu Argentina

de:
26 iul. 2011
0 Afișari
Șeful FRF ameninţă că va cere daune de 2 milioane euro dacă nu se ţine meciul cu Argentina

Oficialul FRF a precizat că federaţia a plătit două din cele trei rate pentru indemnizaţia echipei naţionale a Argentinei: „Contractul cuprindea şi costurile, 1.200.000 de dolari, adică 935.000 de euro, însemna doar indemnizaţia lor. Conform contractului au fost plătite două din cele trei rate, una la 12 ianuarie 2011 şi alta la 1 aprilie în acest an. Apoi 200.000 de euro costau biletele de avion, şi 50.000 de euro sejurul din România, de cazare şi transport local. Aveam prevăzute până şi locurile din tribune. Pentru federaţie şi toţi ceilalţi parteneri efortul este uriaş, iar emoţiile suporterilor le-am simţit. Mai aveam de plată o rată de 40 la sută, mai erau 480.000. Nu se negocia, dacă nu veneau cu acei jucători nu le mai dădeam banii. Dacă nu vin deloc îmi dau banii înapoi, dar nu mă încălzeşte, nu ăsta este scopul meu”, a declarat Mircea Sandu, citat de zf.ro.

Sandu consideră că în cazul suspendării meciului cu Argentina, Federaţia Română de Fotbal nu are nicio vină şi consideră că nici varianta înlocuirii adversarului cu selecţionata Portugaliei nu este o soluţie.

O posibilă variantă ar fi însă un meci cu selecţionata Franţei pe data de 6 septembrie 2011. Suporterii îşi pot păstra biletele pentru acest meci sau îşi pot primi contravaloarea înapoi, cu tot cu comisioanele aferente.

Cookies