Șeful Electrica a fost revocat din funcție

de:
11 mart. 2016
3 Afișari
Șeful Electrica a fost revocat din funcție

Pana in momentul in care va fi numit un nou director general, functia va fi ocupata provizoriu de directorul financiar Iuliana Andronache. Mandatul lui Rosca urma sa expire pana cel tarziu in iunie 2016, potrivit unei decizii a Consiliului de Administratie din 26 februarie, perioada in care ar fi trebuit gasit un nou director, in urma unui proces de selectie.

Reprezentantii Electrica nu precizeaza motivul pentru care Ioan Rosca a fost revocat inainte de a fi selectat un nou director general.

Ioan Rosca detine functia de director general al Electrica din mai 2012, fiind singurul director ramas din acea perioada. Intre timp, mai ales dupa listarea companiei in 2014, care a atras si un proces de reforma manageriala, au fost schimbati toti directorii, cei noi fiind numiti in urma unor procese de selectie, potrivit Hotnews.ro.

Potrivit unor surse din piata, exista mai multi candidati pentru aceasta functie, unul dintre acestia fiind George Cristodorescu, fost director in E.ON Romania si fost presedinte al Consiliului de Supraveghere al Hidroelectrica.

Cookies