Şeful Corpului de Control al premierului, Mircea Valentin, părăseşte Executivul

de:
26 sept. 2016
0 Afișari
Şeful Corpului de Control al premierului, Mircea Valentin, părăseşte Executivul

Mircea Valentin a sugerat, într-un comentariu postat pe Facebook, că intenţionează să părăsească funcţia guvernamentală. „În curand voi reveni înapoi, în mediul privat, iar comunicarea va fi făcută în principal pe LinkedIn, Twitter şi pe blogul meu profesional„, a scris Mircea Valentin pe contul său de Facebook, potrivit Mediafax.

Recent el a provocat reacţia unor oficiali din Executiv, după ce a scris pe Facebook că, după cutremur, instituţiile nu şi-au făcut treaba corespunzător, la fel ca şi posturile de televiziune, care difuzau reluări şi nu au liniştit populaţia. „Concluzia preliminară: instituţiile statului român au note maxime la simpozioane şi umflat muşchii, dar nu vă bazaţi pe ele când va lovi un mare cutremur. Mass-media şi mai ales televiziunile sunt odioase: ore întregi nici măcar nu au oferit vreo informaţie elementară despre cutremur şi nu au liniştit oamenii„, a scris Mircea Valentin.

Ulterior el şi-a şters comentariul. „Opiniile exprimate pe aceasta pagina reprezintă exclusiv poziţia personală a autorului. Funcţia mea de bază este cea de cetăţean – de la ea am plecat şi tot la această demnitate mă voi întoarce„, a fost mesajul postat ulterior.

Cookies