Seful CJ Vrancea, Marian Oprisan, implicat într-un ACCIDENT RUTIER

de:
03 feb. 2015
2 Afișari
Seful CJ Vrancea, Marian Oprisan, implicat într-un ACCIDENT RUTIER

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, la volanul maşinii de serviciu a CJ Vrancea, VN-65-FHW, se afla un tânăr de 27 de ani, din Focşani, scrie romaniatv.net.

„Accidentul a avut loc pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, respectiv carosabil acoperit cu polei. La volan se afla un tânăr de 27 de ani, care a lovit cu partea stângă faţă un parapet din beton. Marian Oprişan se afla în maşină, dar nici el, nici celelalte persoane nu au avut de suferit de pe urma accidentului. Maşina a fost preluată de o firmă de tractări pentru a fi dusă la reparaţii”, a precizat Bogdan Niţu Gabriel, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, pentru adevarul.ro.

„Faptul că e gheaţă pe jos şi te loveşti de un parapet nu înseamnă nimic. La volan se afla şoferul Consiliului Judeţean”, a spus Marian Oprişan.

Acesta a refuzat să declare dacă se afla în interes de serviciu, având în vedere că maşina Consiliului Judeţean a fost avariată în accident, dar a spus că are o calitate importantă, cea de şef al Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România (UNCJR).

„Sunt preşedintele UNCJR din România iar de-a lungul şi de-a latul României pot merge unde vreau”, a mai spus Marian Oprişan.

Potrivit jurnaliştilor de la ziarul local „Avântul liber”, martorii prezenţi la faţa locului au precizat că în maşină se aflau preşedintele Consiliului judeţean Vrancea Marian Oprişan, însoţit de o tânără blondă. Ulterior, după sosirea poliţiei, autoturismul nu mai avea numerele de înmatriculare, iar alte două persoane au declarat că se aflau în maşină.

Cel mai probabil Marian Oprişan s-a aflat în Petroşani la familia prietenei sale. Maşina de serviciu a Consiliului Judeţean Vrancea ester o Toyota Land Cruiser V8, bolid care a costat în anul 2012 nu mai puţin de 337.000 de lei, respectiv 75.000 de euro.

Cookies