Şeful Brigăzii Speciale a Jandarmeriei, AUDIAT din nou de procurori pentru violenţele din 10 august

de:
13 sept. 2018
0 Afișari
Şeful Brigăzii Speciale a Jandarmeriei, AUDIAT din nou de procurori pentru violenţele din 10 august

 

UPDATE: Cătălin Paraschiv, șeful Brigăzii Speciale a Jandarmeriei Române, poreclit și „Fantoma albă”, după scenele din Piața Victoriei, a ajuns în fața procurorilor de la Parchetul Militar.

Surse judiciare arată că Paraschiv ar putea fi pus sub acuzare. Confruntat cu aceste informații, Paraschiv a explicat că nu se așteaptă la o astfel de măsură din partea procurorilor.

„Nu mă aștept să fiu pus sub acuzare (…) Numai în limitele legii am acționat.”, a declarat Cătălin Paraschiv.

Cătălin Paraschiv dă noi detalii despre intervenția jandarmilor la protest. Și alte persoane din, angajați ai unor instituții publice, ar urma să fie audiate în cursul acestei zile.

Anchetatorii au primit peste 700 de plângeri care vizează intervenția jandarmilor, însă, din cauza faptului că unele documente privind intervenția sunt secrete, investigația înaintează greoi.

Jandarmeria a depus, marți, la o lună de la protest, o sesizare la DIICOT privind o tentativă de lovitură de stat. Unele voci din spațiul public susțin că miza ar fi preluarea dosarului în care ar putea fi anchetați reprezentanți ai Jandarmeriei de către DIICOT.

Cookies