Șefa BCU, înlocuită din Consiliul de Administraţie al şcolilor din Sectorul 4

de:
02 feb. 2011
0 Afișari
Șefa BCU, înlocuită din Consiliul de Administraţie al şcolilor din Sectorul 4

Conform hotărârii Consiliului Local Sector 4, în locul fostului consilier local Mireille Rădoi a fost numit în componenţa Consiliului de Administraţie a şcolilor din Sectorul 4 consilierul local Florian Păcuraru-Cănuţoiu, tot din partea PD-L.

Acesta ar urma să se ocupe de activitatea organizatorică a Școlii nr. 119 V. Voiculescu, a Școlii 133 şi a Grădiniţei 238 ‘Mărţişor”.

Mireille Rădoi a demisionat din funcţie după ce, la jumătatea lunii noiembrie 2010, a câştigat concursul pentru postul de director general ala BCU Bucureşti. Nemulţumiţi de noua conducere, mai mulţi studenţi şi profesori universitari din Capitală au protestat în decembrie 2010 în faţa BCU cerând reorganizarea concursului şi chiar demisia ministrului Educaţiei – Daniel Funeriu pentru politizarea concursului pentru postul de director. Protestatarii l-au acuzat pe ministrul Funeriu că ar fi modificat metodologia de organizare a concursului cu doar câteva zile înainte de examen.

Mireille Rădoi a absolvit Academia Naţională de Informaţii (SRI) şi a deţinut funcţia de consilier la Ministerul Apărării şi la Ministerul Comunicaţiilor.

Cookies