ARHIVA B365

Sediul Federaţiei elene de fotbal de la Atena, EVACUAT, după o alarmă cu bombă

Potrivit presei locale, politia a asteptat pana la ora locala 15:00 pentru a trimite o unitate speciala de genisti, insa la fata locului nu a fost gasit niciun dispozitiv exploziv, noteaza romaniatv.net.

Marti, la Atena, in fata sediului Federatiei Antreprizelor Grecesti (SEV) s-a produs o explozie care nu s-a soldat cu raniti.

Explozia, despre care poliția crede că a fost pusă la cale de grupuri de gherilă interne, este primul astfel de atac de la venirea la putere a prim-ministrului de stânga Alexis Tsipras în ianuarie, notează Reuters, citat de Agerpres. 

Dispozitivul, declanșat de un cronometru și plasat într-un rucsac lângă intrarea în birourile Federației Elene de Afaceri, s-a produs în jurul orei 3.30 (1.30 GMT). Un apelant anonim a avertizat un ziar înainte cu aproximativ 30 de minute, a declarat un oficial din poliție cu condiția anonimatului.

Incidentele vin la cateva zile dupa ce 14 persoane au fost retinute si deferite justitiei in urma amanarii derby-ul Panathinaikos – Olympiakos Pireu. Violentele i-au facut pe organizatori sa amane meciul.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button